Πήρε «Άριστα» και στο ευρωπαϊκό τένις το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»

15:16 | 03/04/2018

Η άψογη οργάνωση και φιλοξενία, τα συστατικά για ένα επιτυχημένο τουρνουά

Με πολλές επιτυχίες για τα ελληνικά χρώματα -με θριαμβευτές τον Θοδωρή Μητσάκο και την Δήμητρα Πάυλου,-και τις καλύτερες εντυπώσεις από Έλληνες και ξένους ολοκληρώθηκε το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α.  -με τους τελικούς αγοριών και κοριτσιών- το Ευρωπαϊκό  Τουρνουά Τένις  «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. JUNIOR TOURNAMENT.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. φιλοξένησε 86 αθλητές- αθλήτριες από 15 χώρες της Ευρώπης, μεταξύ άλλων (Ελλάδα, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Ρωσία, Ολλανδία, Κύπρο, Αυστρία, Ελβετία, Πολωνία, Ρουμανία, Ουκρανία). Στην διοργάνωση συμμετείχαν πολλοί Έλληνες αθλητές- τριες που πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις προσθέτοντας βαθμούς στην Ευρωπαϊκή κατάταξη.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου ξεκίνησαν οι αγώνες των προκριματικών, οι οποίοι ολοκληρώθηκαν την επόμενη μέρα. Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης παρουσία πλήθους κόσμου. Οι διοργανωτές καλωσόρισαν τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους συνοδούς τους, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η παρέλαση των ομάδων με τις σημαίες των χωρών τους. Τη σκυτάλη πήρε το χοροδιδασκαλείο «Στέλιος Καρλάκης» που καλωσόρισε τους επισκέπτες με παραδοσιακούς κρητικούς χορούς, με τη συνοδεία των Μανόλη Πλαϊτη (λύρα), Βίκτωρα Ανδρεαδάκη (λαγούτο), Ανδρέα Γραμματικακάκη (κιθάρα).

Οι αθλητές διαγωνίστηκαν σε παιχνίδι επιδεξιότητας και ο νικητής Frederico Bondioli από την Ιταλία κέρδισε ένα Smart Watch, ενώ η Δήμητρα Παύλου ήταν η τυχερή της κλήρωσης που κέρδισε μια Action Camera.

Από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ συμμετείχαν οι  Αναστάσης Μανδαλένακης στα αγόρια, ενώ στα κορίτσια οι Μάριαν Γαρεφαλάκη και Χρυσή Νταμπακάκη.

Ο Μανδαλένάκης, έχασε δύσκολα στον πρώτο γύρο του ταμπλό από τον Phillibert Nicola από την Αγγλία με 64 64.

Η Νταμπακάκη στα προκριματικά σημείωσε μια νίκη επί της Πολωνής Marta Halbersztaad 63 61 και πέρασε στο κυρίως ταμπλό. Εκεί στο πρώτο γύρο ηττήθηκε από την Ολλανδή Evelina Teeween 75 63. Οι αγώνες όμως συνεχίστηκαν σε ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Η Μάριαν Γαρεφαλάκη δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη στα προκριματικά, χάνοντας από την Γερμανίδα Yuki Charlotte Alexander με 62 61.

Όλοι οι αθλητές συμμετείχαν στα διπλά χωρίς ωστόσο να σημειώσουν νίκες.

Στους τελικούς των διπλών που έγιναν την Παρασκευή παραβρέθηκε και έκανε τις απονομές ο κ. Βουρεξάκης, Πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ το Σάββατο 31 Μαρτίου τον Δήμο Ηρακλείου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βαρδαβάς, που πραγματοποίησε τις απονομές, ενώ στους νικητές δόθηκαν ως δώρα αθλητικές τσάντες και καπέλα

Οι Νικητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. JUNIOR TOURNAMENT:

Κορίτσια U14: Νικήτρια Δήμητρα Παύλου, 2η θέση Claudia Gasparovich (Αυστρία)

Αγόρια U14: Νικητής Θοδωρής Μητσάκος, 2η θέση Rudy Ceccon (Γαλλία)

Κορίτσια διπλό: Νικήτριες, Δήμητρα Παυλου και Κλειώ- Μαρία Ιωάννου (Κύπρος)                               2η θέση Kaat Coppez (Βέλγιο)- Evelina Teeuwen (Ολλανδία).

Αγόρια διπλό: Νικητές, Frederico Bondioli και Pietro Augusto, 2η θέση  Lavoratori (Ιταλία) Killian Feldbausch και Fillip Orloff (Ελβετία).

Το Δ.Σ. ευχαριστεί  την Ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe), την Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, τον Δήμο Ηρακλείου- ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την συνδιοργάνωση.

Τον επιδιαιτητή των αγώνων κ. Καζάνη Γιώργο για την άψογη διαιτησία τον Διευθυντή του τουρνουά κ Δολιανίτη Μανώλη, τους προπονητές του Ομίλου και όλους όσους συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή ενός ακόμη τουρνουά. Το συγκρότημα του κ. Βασιλάκη, καθώς επίσης και το χοροδιδασκαλείο «Στέλιος Καρλάκης» με τους χορευτές τους: Καρλάκης Στέλιος, Καρλάκη Μαρία, Καμπάνη Βασιλική, Καμπάνης Κωνσταντίνος, Μαράκη Εμμανουέλλα, Λεοντάκης Θάνος.

Επίσης  τους χορηγούς της διοργάνωσης για την στήριξη τους:

Χορηγοί: Κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, Διαγνωστικό-Θεραπευτικό κέντρο ΑΣΚΛΗΠΙΕΟΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARIN, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GALAXY, CRETALIVE, ΠΑΤΡΙΣ, WILSON, KISS FM, ALPHA NEWS, MUSIC CLUB.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.