Πήρε βαθμό στην Τούμπα ο Απόλλων!

17:11 | 07/02/2021

Ο Απόλλων στάθηκε «παλικάρι» στην Τούμπα (2-2) και λίγο έλειψε να πάρει το «διπλό», απέναντι στον ΠΑΟΚ που προβλημάτισε ξανά.

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε σημαντικό βαθμό στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ και λίγο έλειψε να φύγει και με το τρίποντο καθώς βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 88′. Θετικός ο Σίνζι Καγκάβα, βοήθησε την ομάδα του όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Δικέφαλος έδειξε να έχει πολλά προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ είχε από την αρχή της αναμέτρησης την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν έκανε πολλές κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο καθώς ο Απόλλων ήταν καλά στημένος στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Δικεφάλου πατούσαν δύσκολα περιοχή, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Αμρ Ουάρντα που πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε μία σέντρα, με τη μπάλα να φτάνει στον Ομάρ Ελ Καντουρί που δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και ο Αμρ Ουάρντα με ένα όμορφο γυριστό έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν διπλό λάθος του Ομάρ Ελ Καντουρί και έφεραν το ματς στα ίσια με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάββα Τσαμπούρη στο 52’. Ο Μαροκινός έκανε αρχικά λάθος πάσα στο κέντρο του γηπέδου και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Ιωαννίδη εντός της περιοχής και ο Φωτιάς με χρήση VAR έδειξε την άσπρη βούλα.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ρίσκαρε, ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τον Καγκάβα. Οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν πολύ ψηλά, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία. Όσο περνούσε ο χρόνο, ο Δικέφαλος αγχωνόταν και περισσότερο και τα έπαιζε όλα για όλα πιέζοντας τον αντίπαλο, ο οποίος όμως τον… σόκαρε στο 81ο λεπτό.

Οι παίκτες των φιλοξενούμενων κυκλοφόρησαν εκπληκτικά τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Φερνάντεζ που βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ζίβκοβιτς και πλάσαρε για το 1-2 και την ολική ανατροπή.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος βρήκε τον τρόπο να απαντήσει, με τον Ίνγκασον να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 88΄.

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Ίνγκασον, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί (Λάμπρου 85′), Ουάρντα, Μουργκ (Α. Ζίβκοβιτς 72′), Τζόλης (Καγκάβα 61′), Κρμέντσικ (Σφιντέρσκι 61′).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρουλστ, Τσαμπούρης, Ντομίνγκες, Κάλισιρ, Μπρούσιτς (Χουχούμης 65′), Κολ (Βιτλής 88′), Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Μπετινέλι (Κιτόκο 76′), Ντάουντα (Φερνάντεζ 65′), Ιωαννίδης.

πηγή: sportime.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.