Πήρε πίσω 6 βαθμούς η Σπάρτη

10:34 | 13/11/2018

Πίσω τους βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί πήρε η Σπάρτη η οποία την Δευτέρα (12/11) προχώρησε στην εξόφληση των Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργου Μπουζούκη.

Στην εξόφληση των Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργου Μπουζούκη προχώρησε την Δευτέρα (12/11) η Σπάρτη.

Η ομάδα της Λακωνίας κατέβαλε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας τα χρήματα στους δύο παίκτες, κάτι που είχε σαν συνέπεια την επιστροφή των 6 βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί.

Ωστόσο τα προβλήματα για την «Βασίλισσα του Νότου» μόνο τελειωμό δεν έχουν, καθώς ακολουθούν ακόμα 18 υποθέσεις.

Πιο άμεσες είναι αυτές των Γιάννη Παναγιωτόπουλου και Θανάσης Δεινόπαπα, οι οποίες θα συζητηθούν την Τρίτη (13/11), ενώ μέχρι την Παρασκευή (16/11) θα πρέπει να εξοφληθεί και ο Ίμπαν Ράντι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football League:

«Σας ενημερώνουμε ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 5 Νοεμβρίου 2018 δυνάμει σχετικής απόφασης της FOOTBALL LEAGUE και σύμφωνα με τις υπ΄ αριθμ.: 101/2018 και 103/2018 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω της πλήρους και ολοσχερής εξόφλησης των δικαιούχων ποδοσφαιριστών ΚΑΤΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ & ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και σύμφωνα με το άρθρο 24 παράγραφος 4 του Κανονισμού Ιδιότητας Μετεγγραφών της ΕΠΟ».

Πηγή:
www.sdna.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.