Πίστη, κόσμος και... Μπούσης για τη νίκη!

ΟΦΗ

Ο Μπούσης το πήρε πάνω του, ώρα να το πάρουν και οι παίκτες στο αποψινό, κρίσιμο, ματς κόντρα στον Λεβαδειακό (19:30).

Ένα Σάββατο, μία τετραετία. Ο Μιχάλης Μπούσης τα έκανε όλα. Αγιασμός για τα έργα στο ΒΑΚ, συνάντηση με τους δημοσιογράφους, τα είπε με τους οργανωμένους, δείπνο στους ποδοσφαιριστές. Έκλεισε "πληγές", έδωσε απαντήσεις, έβαλε τέλος στα σενάρια και φρόντισε να "μπουστάρει" τους παίκτες του ενόψει του αποψινού αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό.

Ο Όμιλος δίνει ακόμη έναν "τελικό" υπό το βλέμμα του αφεντικού της ΠΑΕ. Όλα τα ματς μέχρι να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις έτσι χαρακτηρίζονται: τελικοί. Ο ΟΦΗ επιδιώκει στην αποψινή αναμέτρηση του "Γεντί Κουλέ" (19:30, Cosmote Sport 1) να κλείσει τον πρώτο γύρο της Super League με νίκη, την πρώτη μέσα στο "σπίτι" του.

Αντίπαλος ο Λεβαδειακός, ο οποίος έχει όσους βαθμούς έχει ο ΟΦΗ: 7. Τους ίδιους έχει και ο Ιωνικός που παίζει νωρίτερα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με νίκη η Κρητική ομάδα πάει στους 10 και ξεκολλάει από τον πάτο της βαθμολογίας, ενώ κάνει άλμα που μπορεί να τον φέρει και στη 10η θέση λίγο πίσω από Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Και με διαφορετική ψυχολογία, αλλά και βαθμολογικά δεδομένα να πάει στον β' γύρο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και να κάνει ό,τι δεν έκανε στο πρώτο μισό.

Λάθη έγιναν, όλοι το ξέρουν, το παραδέχθηκε και ο Μπούσης. Ουδείς είπε να ξεχαστούν ουδείς είπε όχι στην κριτική. Απόψε, όμως, ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τη συσπείρωση, το γήπεδο γεμάτο, τον κόσμο στο πλευρό του μέχρι το τελευταίο λεπτό για να έρθουν οι τρεις βαθμοί και να επιστρέψουν τα χαμόγελα.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε τον Γκερέρο να μένει εκτός και ουσιαστικά είναι το μοναδικό του πρόβλημα. Ο Νέιρα επιστρέφει και θα πάρει τη θέση του Τοράλ στο ίδιο σύστημα που αναμένεται να επιλέξει ο Λιθουανός προπονητής, όπως έχει κάνει στα τελευταία ματς.

Ερωτηματικό είναι ο επιθετικός, ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Γκερέρο και αυτός, βάσει επιλογών, αναμένεται να είναι ο Ντουρμισάι.

Στα θετικά για τον Νταμπράουσκας η επιστροφή στην αποστολή του Μπιφουμά. Ηταν πιο πίσω σε φυσική κατάσταση από τους συμπαίκτες του, δούλεψε στο ΒΑΚ για να καλύψει το χαμένο έδαφος και επιστρέφει στην αποστολή για να βοηθήσει και αυτός στην αποψινή προσπάθεια.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο ΟΦΗ θα ξεκινήσει κόντρα στον Λεβαδειακό με τους: Μανδά, Λάρσον, Βούρο, Διαμαντή, Μπαλογιάννη, Μεγιάδο, Περέα, Ντιουσέ, Νέιρα, Τζου και Ντουρμισάι.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Μπιφουμά αντί του Τζου, ενώ μένει να δούμε αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Νταμπράουσκας να κάνει... αλχημεία στην επίθεση και να μη βάλει βασικό του Ντουρμισάι αν και αυτό συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες.

Μετά το αποψινό, κρίσιμο, ματς οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν μία εβδομάδα άδεια και έπειτα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στη μίνι προετοιμασία στο ΒΑΚ κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αποστολή του ΟΦΗ

Η βαθμολογία της Super League

Ο Μπούσης τα είπε όλα: «Θα φύγω μόνο αν με διώξει ο ΟΦΗ»

Τα είπαν οπαδοί-Μπούσης, ανακοίνωση στήριξης μετά την «ιστορική συνάντηση»

Στήριξη Μπούση στους παίκτες: «Πιστέψτε σε εσάς και στην ομάδα»

Μένει Ηράκλειο ο ΟΦΗ - Στο ΒΑΚ για προετοιμασία η Άντερλεχτ και φιλικό με τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.