Πιθανές οι εκπλήξεις με ΠΑΣ Γιάννινα

ΟΦΗ

Τα πολλά προβλήματα βάζουν σε σκέψεις τον Νίκο Νιόπλια.

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι. Υποδέχεται το Σάββατο (03/04) τον ΠΑΣ Γιάννινα και καίγεται για τη νίκη.

Ο Όμιλος βρίσκεται πολύ χαμηλά στη γενική κατάταξη, αγνοεί το "τρίποντο" για 12 ματς πρωταθλήματος και φυσικά δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εντός έδρας απώλειες.

Η σπουδαιότητα του ματς είναι τεράστια για τον ηρακλειώτικο σύλλογο, που θέλει επειγόντως τους 3 βαθμούς, ώστε ν' αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν είναι μόνο η δυναμική των Ηπειρωτών, αλλά και οι πολλές απουσίες που περιπλέκουν τα πράγματα.

Ο 56χρονος τεχνικός, έτσι, δεν αποκλείεται να πάει σε ορισμένες εκπλήξεις, όσον αφορά στον καταρτισμό των πλάνων του.

Όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος προπονητής επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1, στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.

Ο Βάτερμαν θα υπερασπιστεί την εστία των "ασπρόμαυρων" και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αναμένεται να παίξουν οι Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος και Λυμπεράκης. Για τις άκρες, βέβαια, υπάρχουν και οι Ουές και Κοροβέσης, που όλη τη σεζόν είχαν θέση βασικού.

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί η τριάδα στα χαφ, αν και τις δύο θέσεις φαίνεται πως έχουν "κλείσει" οι Μεγιάδο και Σακόρ. Όσον αφορά στον τρίτο, τα κενά των Νέιρα, ντε Γκουζμάν και Στάικου, μειώνουν αισθητά τις λύσεις.

Μια επιλογή είναι ο Νοικοκυράκης στο "10", ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μπαλογιάννης, ο οποίος έχει καιρό να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Στα "φτερά" της επίθεσης θα χρησιμοποιηθούν λογικά ο ανεβασμένος Σολίς και ο Στάρτζεον και στην κορυφή ο Σαρδινέρο, αν και για την τριπλέτα μπροστά, στις επάλξεις πάντα βρίσκεται και ο Γρίβας.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.