Πίτσος: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

20:48 | 16/10/2020

Ο τεχνικός του Γιούχτα μίλησε για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Οι Αρχανιώτες υποδέχονται τον Αστέρα Ρέθυμνου (18/10) και θέλουν να μπουν με νίκη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Μήνας Πίτσος δήλωσε ότι το συγκρότημα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένο στο πλάνο του και πρόσθεσε ότι άπαντες ανυπομονούν ν’ αρχίσει η δράση.

Αναλυτικά επεσήμανε: «Πάντα οι πρεμιέρα κρύβουν τις δικές τους δυσκολίες. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αρκετά χρόνια να αγωνιστεί σε εθνική κατηγορία αλλά διαθέτει έμπειρους παίκτες για την Γ’ Εθνική, μια ομάδα σφιχτή και δύσκολη. Προερχόμαστε από ένα μεγάλο διάστημα προετοιμασίας, είμαστε ευχαριστημένοι και θέλουμε να μπούμε στο πρωτάθλημα με την εικόνα που είχαμε και στα φιλικά μας παιχνίδια.

Ασφαλώς και έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην πρεμιέρα και στο καλό ξεκίνημα που επιθυμούμε. Να μπούμε με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας, να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματά μας και να φτάσουμε στο στόχο μας».

Για το βαθμό ετοιμότητας του Γιούχτα, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να βρούμε το ρυθμό των επίσημων αγώνων. Σίγουρα είναι αισιόδοξη η εικόνα που δείξαμε στα φιλικά με ομάδες από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Επίσης το τελευταίο τεστ που δώσαμε με αντίπαλο τη Σαντορίνη ήταν θετικό. Η ψυχολογία μας είναι καλή, πατάμε σταθερά στα πόδια μας και εύχομαι ένα καλό πρωτάθλημα για τον Γιούχτα και για όλες τις ομάδες της Κρήτης».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.