Πίτσος: «Ματς χωρίς άγχος»

15:31 | 27/02/2020

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ στον κρητικό όμιλο της Γ’ Εθνικής γίνεται αυτό το Σάββατο και ο Γιούχτας αντιμετωπίζει στις 15:00 στη Νέα Αλικαρνασσό τον Ηρόδοτο.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μηνά Πίτσου θα παραταχτεί χωρίς πίεση, κάτι άλλωστε που εξέφρασε και ο προπονητής των Αρχανιωτών.

«Είναι ένα ματς που τόσο εμείς, όσο και ο Ηρόδοτος, θα παίξουμε δίχως άγχος και σκοπιμότητες. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και πλέον βαθμολογικά απασχολεί περισσότερο η κατάταξη, αφού η Επισκοπή ως πρώτη έχει πάρει μια αρκετά μεγάλη διαφορά. Μακάρι να έχουμε καλή εικόνα όπως στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας που είχαμε δώσει στη Νέα Αλικαρνασσό και είχαμε πάρει τους βαθμούς της νίκης. Εμείς έχουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη με τον ΠΑΝΟΜ και θέλουμε να έχουμε ρυθμό, καλή ψυχολογία και ελπίζω να μην υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στον Γιούχτα περιμένουν να εκδοθεί από την ΕΠΟ η τιμωρία του Φραγκουλάκη μετά τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό ενώ επιστρέφει ο Μωραϊτης που δεν είχε αγωνιστεί στην πρεμιέρα λόγω ίωσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.