Πίτσος: «Πρέπει να νικήσουμε»

22:07 | 13/12/2019

Ο τεχνικός του Γιούχτα μίλησε για το ματς με το ΣΥΝΚΑ (15/12).

Οι Αρχανιώτες επιστρέφουν στο «σπίτι» τους και θέλουν φυσικά να επιστρέψουν και στις επιτυχίες, προκειμένου να συνεχίσουν το αήττητο τους σερί για έκτο παιχνίδι (5 νίκες και 1 ισοπαλία).

Ο Μηνάς Πίτσος τόνισε στη σελίδα του συλλόγου στο Facebook πως η αναμέτρηση θέλει προσοχή, αλλά το συγκρότημα του πρέπει να νικήσει.

Αναλυτικά είπε: «Το ΣΥΝΚΑ θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κάνει μια προσπάθεια να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις. Είναι επικίνδυνη ομάδα εκτός έδρας και θα πρέπει να μας προβληματίσουν τα διπλά που έκανε με Πόρο και Ηρόδοτο. Όμως εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.

Έχουμε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα και έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με επιτυχία, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Πρέπει να νικήσουμε για να δώσουμε μεγαλύτερη αξία σε ότι έχουμε με κόπο χτίσει. Την κατάλληλη στιγμή επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από αυτά τα εκτός έδρας ματς και πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και σε αυτό το παιχνίδι».

Νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Σταθόγλου, Κόλλιας, Σφυρογιαννάκης και Κασσωτάκης, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν από τιμωρία οι Φραγκουλάκης και Ραπτάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.