Πλέι άουτ: Ο Γολγοθάς του Γιούχτα και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

11:39 | 02/05/2024

Το θρίλερ στα πλέι άουτ της Super League 2 και το... θαύμα που αναζητά ο Γιούχτας.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε των πλέι άουτ και ο Γιούχτας έχει την τελευταία του ευκαιρία για να σώσει την κατηγορία και να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην προτελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας με 17 βαθμούς και είναι στο -7 από την Παναχαϊκή που έχει 24 και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (θυμίζουμε πως υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίοι).

Η βαθμολογία:

1. Διαγόρας 27

2. Αιγάλεω 25

3. Παναχαϊκή 24

4. Παναθηναϊκός Β' 20

5. Γιούχτας 17

6. Ολυμπιακός Β' 16

Ο Γιούχτας, λοιπόν έχει τρία ματς και τα δύο από αυτά είναι με τις ομάδες που παλεύει για τη σωτηρία. Στις 8 Μαϊου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β' και στις 15 του ίδιου μήνα φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό Β'. Την τελευταία αγωνιστική ο Γιούχτας υποδέχεται τον βαθμολογικά αδιάφορο Διαγόρα που είναι πρώτος στη βαθμολογία με 27 βαθμούς.

Πιο αναλυτικά:

8η αγωνιστική:

08/05: Γιούχτας-Παναθηναϊκός Β'

9η αγωνιστική:

15/05 Ολυμπιακός Β'-Γιούχτας

10η αγωνιστική:

22/05: Γιούχτας-Διαγόρας

Την ίδια ώρα η Παναχαϊκή έχει να παίξει με τους:

Διαγόρα (εντός)

Παναθηναϊκό Β' (εκτός)

Αιγάλεω (εκτός)

Επίσης, το Αιγάλεω που έχει 25 βαθμούς την προσεχή αγωνιστική παίζει με τον Ολυμπιακό Β' και για τον Γιούχτα το ιδανικό αποτέλεσμα είναι η νίκη του Αιγάλεω και νίκη δική του επί του Παναθηναϊκού Β' και φυσικά μη νίκη της Παναχαϊκής. Έτσι θα μειωθεί η διαφορά και θα μπορεί να ελπίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για τη μεγάλη ανατροπή.

Το δεδομένο είναι πως για την ομάδα των Αρχανών όλα τα λεφτά είναι η 8η αγωνιστική και το εντός έδρας ματς (8 Μαϊου) με τον Παναθηναϊκό Β'. Θέλει μόνο νίκη για να πάει στους 20 βαθμούς και θέλε απώλεια βαθμών της Παναχαϊκής για να συνεχιστεί το... θρίλερ. Σε αντίθετη περίπτωση το έτσι κι αλλιώς δύσκολο έργο του Γιούχτα θα γίνει ακατόρθωτο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.