Πίτσος: «Σε αρκετά καλή κατάσταση»

14:53 | 05/08/2018

Ο Μηνάς Πίτσος ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την παρουσία του Γιούχτα στο φιλικό κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο έμπειρος προπονητής των Αρχανιώτων τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως ο ίδιος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, σ’ ένα «τεστ» κόντρα σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο.

Αναλυτικά δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που δίνει η ομάδα μου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Θέλαμε να αρχίσουμε με δύσκολα φιλικά προκειμένου να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και σίγουρα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση. Με πολλή δουλειά η συνέχεια για εμάς θα είναι καλή.

Σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθούμε με ένα – δυο ποδοσφαιριστές ακόμα. Είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση και απλά περιμένουμε τους κατάλληλους παίκτες. Πιστεύω ότι τον στόχο που έχουμε βάλει εξ’ αρχής, που είναι η παραμονή, θα τον πετύχουμε.

Όσον αφορά το φιλικό, δεν μπορούμε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα, απλά πρέπει να δούμε την ομάδα να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίξαμε ένα φιλικό με μια μεγαλύτερη και πιο έτοιμη ομάδα και έβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα. Εύχομαι στον Νίκκι Παπαβασιλείου να έχει μια καλή πορεία και θα την έχει, γιατί είναι πολύ καλός προπονητής και εύχομαι και στον Εργοτέλη να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του».   

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.