Πίτσος: «Το άγχος η Επισκοπή»

20:09 | 09/01/2020

Τι δήλωσε ο τεχνικός του Γιούχτα για το ντέρμπι της Κυριακής (12/01).

Οι Αρχανιώτες έχουν ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά τους, καθώς υποδέχονται την Επισκοπή, που βρίσκεται στην κορυφή και στο +6 από τους «πράσινους».

Ο Μηνάς Πίτσος τονίζει πως το άγχος θα το έχει ο αντίπαλος, ενώ πρόσθεσε ότι για τους Ρεθυμνιώτες η κατάκτηση του τίτλου αποτελεί αυτοσκοπό και όχι για το συγκρότημα του.

Αναλυτικά υποστήριξε: «Νομίζω ότι τον Γιούχτα δεν τον αγχώνει αυτό το παιχνίδι, αντίθετα ίσως το άγχος να το έχει η Επισκοπή, για την οποία το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός. Η δική μας ομάδα πέτυχε τον πρώτο στόχο που ήταν η παραμονή, μπήκε στα πλέι οφ και πλέον βλέπουμε κάθε ματς χωριστά και προχωράμε.

Έτσι όπως ήρθε το πρωτάθλημα, την Κυριακή στις Αρχάνες παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο, σίγουρα είναι δίκαια οι δύο αυτές ομάδες στις πρώτες θέσεις. Θεωρώ ότι η Επισκοπή είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, αυτό έχει δείξει η πορεία της. Εμείς θα προσπαθήσουμε παρά την κούραση και τις απώλειες παικτών να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να συνεχίζουμε θετικά, δίνοντας έτσι και αξία στην μεγάλη νίκη που πετύχαμε επί του Ηροδότου.

Καλώ τον φίλαθλο κόσμο του Γιούχτα και του Ηρακλείου να έρθει να παρακολουθήσει αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Τα προβλήματα, πάντως, δε λείπουν για τον έμπειρο τεχνικό, αφού οι Σταθόγλου, Κόλλιας είναι τραυματίες και ο Βαρούχας τιμωρημένος, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τζανή.

Στον αντίποδα, βέβαια, στην 18άδα αναμένεται να συμπεριληφθούν κανονικά οι Κασσωτάκης και Σφυρογιαννάκης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.