Πλατανιάς - ΟΦΗ: Όλα πριν τη σέντρα!

15:02 | 19/05/2019

Λίγες ώρες έμειναν για την πρώτη μάχη (21.30 - Capitano.gr) των δύο ομάδων στα Περιβόλια - διαβάστε πως έφτασαν οι δύο ομάδες στα μπαράζ και τι προηγήθηκε τις τελευταίες ημέρες

Η μεγάλη ώρα για τις δύο κρητικές ομάδες, έφτασε. Έπειτα από αρκετή... περιπέτεια στα πρωταθλήματα τους, οι δύο ομάδες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του... πρώτου ημιχρόνου σε δύο αγώνες που θα κρίνουν ποια από τις δύο θα βρεθεί του χρόνου στην Superleague και ποια στην Superleague 2.

Ο ΟΦΗ με εκπληκτικό ντεμαράζ, κατάφερε να βρεθεί σε θέσεις παραμονής με την ομάδα του Βέρα να πετυχαίνει σπουδαίες νίκες στα τελευταία παιχνίδια της Superleague. Από την άλλη, ο Πλατανιάς αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της Football league, εκμεταλλεύτηκε το... δώρο της αφαίρεσης βαθμών του Απόλλωνα Λάρισας και βρέθηκε στην 2η θέση. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παραμένει αήττητος στα ''Περιβόλια''. Διαβάστε εδώ την παράδοση των δύο ομάδων στο γήπεδο των Χανίων.

Θυμίζουμε ότι πρώτο ματς ορίστηκε σήμερα (Κυριακή - 21.30) και αφού χρειάστηκε να αλλάξει ώρα την τελευταία στιγμή, ενώ η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (22/05 - 19.00). Στα Περιβόλια ο ΟΦΗ δεν θα έχει σήμερα οπαδούς, τουλάχιστον οργανωμένα, καθώς αυτή απαγορεύτηκε έπειτα υπουργική απόφαση. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει κάνει έκκληση στους οπαδούς της, τις προηγούμενες ημέρες να σεβαστούν την απόφαση. Θυμίζουμε ότι γενική είσοδος 5 ευρώ από την ΠΑΕ Πλατανιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πλατανιάς είναι πλήρης καθώς και ο Λουκίνας είναι διαθέσιμος ενώ για τον φιλοξενούμενο ΟΦΗ, εκτός αποστολής είναι οι Μιχόγεβιτς και Ποτουρίδης, ενώ παραμένει εκτός ο Βουό.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από ελεύθερο κανάλι το Πλατανιάς - ΟΦΗ

Ο Τάτσης ανακοινώνει τη 18άδα λίγο πριν τη σέντρα

ΟΦΗ... 12 points

Βέρα: «Δεν πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί»

Αστυνομικός στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ για την απαγόρευση!

Με αυτούς πάει στα Χανιά ο ΟΦΗ

Στα Περιβόλια υπερέχει ο ΟΦΗ

Ο Πλατανιάς ζήτησε συγνώμη για τα… καθυστερημένα εισιτήρια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.