Πλατανιώτη: «Είχε μεγάλη απήχηση η προσπάθεια μας»

16:53 | 07/05/2020

Ενθουσιασμένη εμφανίζεται στις δηλώσεις της η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη από την προ ημερών κοινή προπόνηση που πραγματοποίησε μέσω του διαδικτύου με τις υπόλοιπες κορυφαίες αθλήτριες ανά τον πλανήτη.

«Χάρηκα πολύ. Ήταν μία πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής κολύμβησης και των εκπροσώπων της. Ήταν πολύ όμορφο για το άθλημα. Θέλαμε να κρατήσουμε σε εγρήγορση τους ανθρώπους που μας παρακολουθούν. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν κολακευτικά για όλες μας. Πολύς κόσμος παρακολούθησε την εκδήλωσή μας. Μια κοινή προπόνηση από το σπίτι. Μέχρι πριν από λίγες ώρες περισσότερα από 30.000 άνθρωποι είχαν μπει στο διαδίκτυο και είχαν δει την προσπάθειά μας. Λειτουργήσαμε σαν μία ομάδα. Βάλαμε τον ανταγωνισμό και τις αντιπαλότητες στην άκρη. Γίναμε όλες μία ομάδα» τονίζει.

Η Ευαγγελία και τα άλλα 11 κορίτσια της εθνικής ομάδας βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν πως και πως την έναρξη των προπονήσεων που υπολογίζεται χρονικά στις 18 Μαΐου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιζητά μια νέα συνάντηση με τις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου.

«Θα ήθελα να το ξανακάνω. Αυτή τη φορά όχι από το σπίτι, αλλά μέσα στο κολυμβητήριο. Μου αρέσει αυτή η πρωτοβουλία που δείχνει ενότητα» καταλήγει στις δηλώσεις της. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.