Πλέι οφ: Στραβοπάτησαν τα Χανιά

18:22 | 08/04/2024

Οδυνηρή ήττα για το συγκρότημα του Ταουσιάνη.

Η Ηλιούπολη νίκησε 4-2 τα Χανιά για την 4η αγωνιστική του Β' ομίλου των playoffs της Super League 2 κι έβαλε φωτιά στη μάχη για την άνοδο στην Stoiximan Super League!

Τα Χανιά «αυτοκτόνησαν», πέταξαν στα σκουπίδια τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν μόνα πρώτα, μένοντας στους 28 πόντους, όσους έχει και η Athens Kallithea, η οποία είχε ρεπό. Η Ηλιούπολη από την πλευρά της πλησίασε στο -4 από την κορυφή και επέστρεψε στο κόλπο.

Ο Παναγιώτου άνοιξε το σκορ μόλις στο 6' για τα Χανιά. Ωστόσο, στο 23' οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ ισοφάρισης με τον Παντελίδη στο 23'. Η Ηλιούπολη μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ο Μπουσάι έκανε το 2-1 στο 49'.

Τα Χανιά είχαν ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 51' με την κεφαλιά του Κόλα να σταματάει στο δοκάρι. Ο Παντελίδης στο 69' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1 των Χανίων στο 69'. Ο Μάναλης μείωσε στο 88' βάζοντας ξανά στο παιχνίδι τους φιλοξενούμενους, όμως ο Άντο στην αντεπίθεση "κλείδωσε" το τρίποντο στο 89'.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.