Πληρώνει για το στέγαστρο στο Παγκρήτιο η UEFA

14:55 | 16/07/2019

Λύση μέσω ΟΥΕΦΑ φαίνεται ότι βρίσκεται στο θέμα με το στέγαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο που έχει μπλοκαριστεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί εκεί η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Όπως ειπώθηκε στη συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (16/7), αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ (Λάκοβιτς, Ρηγόπουλος, Γεωργίου), ο υπερπαρατηρητής της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ, με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη,  στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία υπάρχει ήδη κονδύλι για να γίνουν οι εργασίες στο στέγαστρο.

Τα χρήματα αυτά μάλιστα, είχαν μπλοκαριστεί επειδή η ΕΠΟ δεν τα εκταμίευσε για να κάνει τα έργα έγκαιρα εν όψει του αγώνα με την Ιταλία, στις αρχές Ιουνίου, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Η Εθνική ομάδα, όπως έχει γράψει το Capitano.gr θα παίξει και πάλι στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις αρχές Σεπτέμβρη με το Λιχτενστάϊν.

Επίσης, στη συνάντηση ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ και υφυπουργός Αθλητισμού συζήτησαν για τη βία και τα στημένα παιχνίδια. 

«Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία έτσι ώστε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο και να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πρέπει κι εμείς από τη δικιά μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Γι’ αυτό  τον λόγο και ξεκινάμε μια προσπάθεια σήμερα, θεμελιώνοντας μια καλή και έντιμη συνεργασία» τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά το τέλος της συνάντησης που διήρκεσε μία ώρα.

Ο Ζόραν Λάκοβιτς από την πλευρά του, σημείωσε: «Δώσαμε συγχαρητήρια στον υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων του και μεταφέραμε και τα συγχαρητήρια του προέδρου της UEFA. Συζητήσαμε πολλά θέματα και θα έχουμε μια κοινή συνεργασία για να κάνουμε τα μελλοντικά βήματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιβεβαίωση για Εθνική και Παγκρήτιο: Η ευθύνη της ΕΠΟ και η παραμονή στο ΟΑΚΑ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.