Ο ΠΟΑ του Μηνά Πίτσου και το μεγάλο στοίχημα

SMS
09:52 | 03/11/2022

Το απόλυτο νικών στα πρώτα τρία ματς, τα 14 γκολ και η πρόκληση του προπονητή της ομάδας του Ατσαλένιου

Η 3η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ ανέδειξε την δυναμική που έχουν αναπτύξει ο ΠΑΟΚ Κρουσώνα και η ομάδα του ΠΟΑ. Οι δύο ομάδες μαζί με τον Ανθεστίωνα ισοβαθμούς στην 1η θέση τη βαθμολογίας και οδηγούν την κούρσα της 1ης κατηγορίας.

Μάλιστα, στην επόμενη αγωνιστική ΠΑΟΚ και Ανθεστίων παίζουν αντίπαλοι ενώ στην 5η αγωνιστική, ο ΠΟΑ θα αυποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, ένας Νοέμβριος που περιλαμβάνει σημαντικά ματς.

Μια σειρά αγώνων που ίσως δείξει πολλά ενόψει συνέχειας για την ομάδα του Μηνά Πίτσου. Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε το καλοκαίρι την ομάδα του Ατσαλένιου με στόχο την άμεση επάνοδο της στις εθνικές κατηγορίες. Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι ο πρώην προπονητής του Γιούχτα είχε κρούσεις από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, όμως λειτούργησε και στο συναίσθημα και η αγάπη του για την ομάδα. Είναι μια πρόκληση και για τον ίδιο η φετινή χρονιά.

Η αρχή μοιάζει ιδανική, με την ομάδα του Ατσαλένιου να έχει σκοράρει 14 γκολ στα πρώτα τρία ματς, έχοντας το απόλυτο έως τώρα (3/3). Ένα γκρουπ ποιοτικών και έμπειρων παικτών, με τον νεαρό Γιάννη Γιακουμάκη να γίνεται και αυτός πρωταγωνιστής, μαζί με Δαμιανάκη, Καϊμακαμούδη, Λουμπάκη, Ρουμπάκη, Χαρίτου κ.α.

Μένει να φανεί εάν ο στόχος επιτευχθή, αν ο ΠΟΑ επιβεβαιώσει εκείνους που τον θεωρούν φαβορί...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.