ΠΟΑ: Προσθήκες και ανανεώσεις στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών

21:39 | 17/08/2020

Οι Ατσαλενιώτες δημιουργούν μια δυνατή προπονητική ομάδα στα τμήματα υποδομής τους.

Η ενημέρωση των «πρασίνων»: Σημαντικές προσθήκες και ανανεώσεις στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας μας!

Η ομάδα μας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας της με τους προπονητές, Μαστρογιαννάκη Μιχάλη, Πρινάρη Βασίλη, Κλινάκη Μανώλη, Μεϊμαράκη Θάνο και Μαυρή Κώστα για ακόμη μια ποδοσφαιρική χρονιά. Έτσι, θα συνεχίσουν, μέσα από τις γνώσεις και την αγάπη τους για το παιδικό ποδόσφαιρο αλλά κυρίως μέσα από το ήθος και την σωστή παιδαγωγική τους συμπεριφορά, να δίνουν σωστές βάσεις στα νέα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα μέσα από την ακαδημία μας.

Παράλληλα, επίσης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη στο προπονητικό τιμ της ακαδημίας δύο παιδιών, ποδοσφαιριστών της ομάδας του ΠΟΑ, με απαράμιλλο ήθος, γνώσεις και μεγάλη αγάπη για το παιδικό ποδόσφαιρο, όπως επίσης πολλή όρεξη για δουλειά.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Γιάννη Ρουμπάκη, ο οποίος θα ασχοληθεί με την προπόνηση των παιδιών που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση, και τον Νίκο Κερμενίδη κάτοχο του διπλώματος ΟΥΕΦΑ C'. Ευχόμαστε σε όλους να είναι γεροί και να έχουν μια καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.