Ποιος τον καταράστηκε...

12:32 | 11/04/2019

Αγωνία ενόψει Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Γιακουμάκη που έμεινε εκτός προπόνησης της Πέμπτης λόγω ενοχλήσεων.

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Χάιμε Βέρα και «ξεπηδούν» σαν την Λερναία Υδρα. Τελευταίο αυτό του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε, προληπτικά, να μη συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Αυτό ενόψει Παναθηναϊκού δεν σημαίνει, προς το παρόν, κάτι. Είναι πιθανό να μην υπάρχει πρόβλημα που να τον αφήσει εκτός του κυριακάτικου ματς και επιλέχθηκε να ακολουθήσει ατομικό για να μην υπάρξει οποιαδήποτε επιβάρυνση. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή όταν ο Γιακουμάκης θα δοκιμάσει να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Κατα τα λοιπά, το... ιατρικό δελτίο του ΟΦΗ ήταν ξανά γεμάτο. Ο Έρικ Πέρσον ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου και ο Γιώργος Στρέζος συμμετείχαν σε μέρος αυτού. Ο Αντίλ Ναμπί συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Ο Βαγιεμπά Σακόρ έκανε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα και οι Μιχόγεβιτς, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υπάρχει «σωτηρία» χωρίς διπλό;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.