«Πολύ καλή προσπάθεια…»

21:29 | 05/04/2018

Η Κ19 του Εργοτέλη πήρε τη νίκη στο ντέρμπι με την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ και ο Βασίλης Πλεσίτης ήταν απόλυτα ευχαριστημένος.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το συγκρότημά του έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια και ότι διαχειρίστηκε σωστά το ματς. Πρόσθεσε, τέλος, πως οι παίκτες του είχαν πειθαρχία και σωστή αγωνιστική συμπεριφορά.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» είπε: «Έγινε  ένα δυνατό αλλά άτεχνο παιχνίδι, καθώς ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δυο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μου έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια. Ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο διάστημα. Καταφέραμε να προηγηθούμε και από εκεί και μετά διαχειριστήκαμε τον αγώνα όπως έπρεπε. Είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας, σωστή συμπεριφορά και τακτική. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου.

Βέβαια κάθε νίκη μας γεμίζει προς τον εαυτό μας και την ομάδα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την ίδια ένταση. Τώρα θα ξεκουραστούμε λίγες ημέρες λόγω των εορτών του Πάσχα και θα επιστρέψουμε βλέποντας το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουμε την Πέμπτη με την Σπάρτη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.