Πω πω ένας ΟΦΗ! Πω πω ένας Νιόπλιας!

23:05 | 20/12/2021

​Μεγάλη νίκη, μεγάλη απόδοση… μεγάλη ομάδα! Κι ένας μεγάλος Νιόπλιας! Του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Μεγάλη νίκη, μεγάλη απόδοση… μεγάλη ομάδα! Τη θέλαμε, την ψάξαμε την πολεμήσαμε, την πήραμε. Γιατί μεγάλη ομάδα γίνεσαι μόνο όταν κατακτάς τέτοιες νίκες και στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος ήλθε το σπουδαίο διπλό για να δείξει πόσο αξίζουμε να βρισκόμαστε εκεί που σήμερα μας καμαρώνει όλη η Ελλάδα!

Και δεν ήλθε με κλωτσοπατινάδα, με διώξιμο της μπάλας στα τυφλά, με την ομάδα να μην στέκεται σαν ίσος προς ίσο. Ίσα ίσα στάθηκε καλύτερα από την ΑΕΚ κι αφού ξεπέταξε τα δύσκολα πρώτα 15λεπτα των δυο ημιχρόνων, ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της.

Και βέβαια ήθελε και την τύχη με το μέρος της στη φάση του πέναλτι. Και για την ομάδα αλλά και γι’ αυτό το νέο παιδί τον Κώστα Μπαλογιάννη- τον παίκτη έκπληξη του πρώτου γύρου για τον ΟΦΗ, που η μοίρα το θέλε να είναι ο παίκτης που έκανε το πέναλτι στο τέλος, όπως στον αγώνα με τον Άρη. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη αδικία για το σπουδαίο ποδόσφαιρο που έχει παίξει ο μικρός να χαντάκωνε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες την ομάδα, αλλά ο Θεός ήταν επιτέλους…Ομιλήτης!

Όση τύχη του έλειψε πριν 4 μέρες του την έδωσε η βραδιά στο ΟΑΚΑ για να γράψει μια λαμπρή ιστορία, που την άξιζε πέρα για πέρα το συγκρότημα του Νιόπλια.

Και μια αναφορά για τον κόουτς μας, που σε κάθε μεγάλο παιχνίδι φέτος δίνει ρεσιτάλ στρατηγικής, αποδεικνύοντας γιατί είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής σήμερα στη χώρα μας. Και κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στο Γιαννίκη της ΑΕΚ που θέλει ακόμα πολλά… καντάρια προπονητικής για να κοιτάξει στα ίσα το δικό μας Κόκο.

Όσο ακομπλεξάριστα έπαιζε σαν παίκτης όλους τους αντιπάλους ο Νιόπλιας, αυτή τη σκληράδα, το ρεαλισμό και την αυτοπεποίθηση έχει εμφυσήσει στην ομάδα. Προπονητής - λαχείο σε μια βραδιά που για τον ΟΦΗ ο Άη Βασίλης ήλθε πρόωρα και ποιος να το περίμενε, με τον Καμάου πάνω στο έλκηθρο!

Μια νίκη βάλσαμο, φάρμακο μα και… ντόπα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Άρη στο Κύπελλο και που ο κόσμος πρέπει να σπρώξει για να φέρει την πρόκριση. Μα και να μην έλθει εμείς θα μαστε εκεί για να τους αποθεώσουμε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΕΚ-ΟΦΗ 1-2

Τα highlights της νίκης

Οι δηλώσεις του Νιόπλια

Photos από τους πανηγυρισμούς στο ΟΑΚΑ

Όλο το ρεπορτάζ από το διπλό επί της ΑΕΚ

Η βαθμολογία της Super League

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.