Πως έχει η υπόθεση Γκώνια-Wadi Degla

Betsson Super League 2

Έντονα κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες το σενάριο μετακίνησης του Τάκη Γκώνια στην Αίγυπτο και την εκεί ομάδα του Μάγκετ Σάμι Wadi Degla. Το Capitano.gr σας παρουσιάζει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης.

Στην προ ημερών επίσκεψη του στο Ηράκλειο, ο Μάγκετ Σάμι είχε επαφές με όλα τα στελέχη του Εργοτέλη, φυσικά και με τον ίδιο τον προπονητή. Σε συζητήσεις με παράγοντες της κρητικής ομάδας, τους εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δουλειά του Βοιωτού τεχνικού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία που ο ίδιος επιθυμεί να έχουν οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές του.

Για να υποστηρίξει την άποψή του, τους είπε με νόημα πως θα τον ήθελε να δουλέψει και στην Wadi Degla. Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας δεν έμεινε μόνο σε αυτό, αλλά μετέφερε την επιθυμία του και στον ίδιο τον Γκώνια, ο οποίος δεν παρουσιάσθηκε ιδιαίτερα «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αίγυπτο.

Ο Σάμι προσπάθησε να τον πείσει και στο πλαίσιο αυτό του ζήτησε να ταξιδεύσει στην Αίγυπτο, προκειμένου να δει από κοντά τις άρτιες εγκαταστάσεις που διαθέτει η Wadi Degla και τον τρόπο δουλειάς που γίνεται. Ο Γκώνιας δέχθηκε να ταξιδεύσει και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Capitano.gr, βρέθηκε στην Αίγυπτο το περασμένο Σαββατοκύριακο, εκμεταλλευόμενος την αγωνιστική απραξία που είχε ο Εργοτέλης λόγω των αγώνων με Αχαρναϊκό και Βέροια.

Κατά την παρουσία του στην Αίγυπτο έγιναν συζητήσεις εις βάθος, οι οποίες «άγγιξαν» και το οικονομικό. Παρά τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις που είδε πως διαθέτει η ομάδα και τις καλές οικονομικές προεκτάσεις που είχε η συζήτηση, ο προπονητής του Εργοτέλη συνέχισε να μην είναι πεπεισμένος πως μια μετακίνησή του θα μπορεί να θεωρηθεί ως «πρόοδος» στην καριέρα του, ενώ παράλληλα υφίσταται και πρόβλημα με έναν εκ των συνεργατών του.

Ο Σάμι δεν φαίνεται πως είναι διατεθειμένος να… «βάλει το μαχαίρι στο λαιμό» του Γκώνια, στον οποίο βεβαίως πιστεύει, αλλά δεν θέλει να τον οδηγήσει στο να κάνει κάτι για το οποίο ο ίδιος ο Βοιωτός τεχνικός δεν θα είναι απόλυτα σίγουρος. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του ο Γκώνιας στην Αίγυπτο και τη Wadi Degla, με το θέμα να «παγώνει».

Τόσο ο προπονητής, όσο και ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη, θέλουν να κλείσει η τρέχουσα αγωνιστική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα και να μην επηρεαστεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση, για το λόγο αυτό και όποιες εξελίξεις ή νέες συζητήσεις επί του θέματος, θα υπάρξουν μετά τη λήξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.