​Πώς είδε ο Νιόπλιας το ντεμπούτο του Γαγιέγος

23:06 | 21/08/2021

Τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Απόλλωνα και την εμφάνιση του Χιλιανού μέσου

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να έχω όλους τους παίκτες για να βγάλω καλύτερα συμπεράσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό το παιχνίδι, έγινε πιο γρήγορο. Οι αλλαγές έδωσαν μεγαλύτερη ζωντάνια, η θερμοκρασία ήταν καλύτερη. Στο πρώτο μέρος έπαιξε ρόλο και η ζέστη και το παιχνίδι ήταν αργό. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε πιο καλά την μπάλα, και είχαμε καλύτερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο μέρος πουλήσαμε πολλές φορές την μπάλα και δεν είμαστε μια τέτοια ομάδα καθώς θέλουμε να έχουμε την κατοχή της μπάλας σαν ομάδα. Θέλουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε και τα βελτιώνεις παίζοντας. Από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Έχουμε και άλλους καλούς παίκτες που έλειπαν σήμερα γιατί είναι τραυματίες. Νομίζω ότι η σεζόν θα είναι καλή για εμάς. Αυτό ελπίζουμε όλοι και αυτό βλέπουμε ειδικά στα τελευταία ματς όπου η ομάδα φρεσκάρεται και θα είναι ακόμα πιο έτοιμη».

Για το ντεμπούτο του Φελίπε Γαγιέγος, τόνισε: «Ο Φελίπε έδωσε ζωντάνια στο χώρο του κέντρου. Έλεγχε το παιχνίδι. Είναι έμπειρος, εύκολα μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να πασάρει. Για πρώτη φορά, ήταν πολύ καλός. Το παιδί είναι λίγες μέρες μαζί μας, δεν μας γνωρίζει καλά-καλά. Έχουμε ακόμη έναν καλό παίκτη στην ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόλλων-ΟΦΗ 1-2

Εικόνες από το φιλικό

Τα 30 λεπτά του Γαγιέγος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.