Πως η απόσυρση του Παναθηναϊκού επηρεάζει το Ρέθυμνο!

16:52 | 08/05/2019

Ο Παναθηναϊκός δεν θα κατέβει με την Κύμη, η ομάδα της Εύβοιας παίρνει το ματς στα χαρτιά και έτσι Ρέθυμνο Cretan Kings και Λαύριο θα παλέψουν για την σωτηρία τους σε λίγη ώρα

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έβαλε... βόμβα, ανακοινώνοντας πως δεν θα κατέβει την τελευταία αγωνιστική και ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα..

Έτσι, η ομάδα από την Εύβοια θα πάρει το παιχνίδι με τους «πράσινους» στα χαρτιά. Στην ουσία, λοιπόν, βρήκε το... διπλό - θαύμα που χρειαζόταν, για να μείνει στην Basket League. 

Θυμίζουμε πως το Ρέθυμνο έχει 7-18 ρεκόρ, η Κύμη το ίδιο (7-18) και το Λαύριο 6-19, με τον Κολοσσό Ρόδου να έχει ήδη υποβιβαστεί. Με το διπλό στα χαρτιά στο ΟΑΚΑ η ομάδα του Ισίδωρου Κουτσού πάει στο 8-18 και μένει και τυπικά στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. 

Ως εκ τούτου, το Ρέθυμνο και το Λαύριο θα παίξουν σε λίγες ώρες για την παραμονή τους στην Basket League. Οι Κρητικοί αγωνίζονται στην έδρα του Άρη και με νίκη τους σώζουν την κατηγορία. Αν ηττηθούν, θα περιμένουν ήττα και της ομάδας του Χρήστου Σερέλη από τον Ήφαιστο Λήμνου. 

Ειδάλλως, αν το Ρέθυμνο χάσει στη Θεσσαλονίκη και το Λαύριο νικήσει στην έδρα του, τότε το σύνολο του Σερέλη θα παραμείνει στην καηγορία, καθώς έχει τη διαφορά με την ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου και οι Κρητικοί θα ακολουθήσουν τον Κολοσσό στην Α2. 

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ντου οπαδών στο σπίτι του Αναστόπουλου

Ο Βασιλειάδης αποφάσισε για το Ολυμπιακός - Προμηθέας

Ο ΕΣΑΚΕ για το ενδεχόμενο αναβολής του Ολυμπιακός-Προμηθέας

Σκέψεις για αναβολή του Ολυμπιακός - Προμηθέας

Αναστόπουλος: «Επιλέχθηκα, ως σύγχρονη Ιφιγένεια, να θυσιαστώ»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.