Πως προανήγγειλε τον Ρετέγι ο μεγάλος Capitano!

20:11 | 23/09/2020

O Φραντσέσκο Τότι δεν έκρυψε τη χαρά του που έβαλε στην ομάδα του τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΟΦΗ.

Το Capitano.gr αποκάλυψε τις επαφές του Ομίλου με την Μπόκα Τζούνιορς για ν’ αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Ματέο Ρετέγι!

Ένα 21χρονο επιθετικό, ο οποίος θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην Αργεντινή. Το γεγονός, μάλιστα, πως βρίσκεται στο «στόχαστρο» του ηρακλειώτικου συλλόγου έχει προκαλέσει αίσθηση.

Πρόκειται για ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή, για τον οποίο έκανε σκάουτινγκ κοτζαμ Τότι, πριν αποφασίσει να τον εντάξει στο γραφείο μάνατζερ, το οποίο διατηρεί.

Ο μεγάλος «Capitano» δημιούργησε το «CT10 Management» και στο πρόσωπο του Ρετέγι εκείνος και οι συνεργάτες του βλέπουν μια… φλέβα χρυσού.

Τον περασμένο Μάιο, μάλιστα, ο παλαίμαχος μύθος της Ρόμα είχε προαναγγείλει με… επικό τρόπο την έναρξη της συνεργασίας του με τον λατινοαμερικανό παίκτη.

«Συμφώνησα μ’ ένα απίστευτο ταλέντο από τον Αργεντινή, δυνατό πολύ δυνατό, δεύτερο επιθετικό και φορ. Είναι ισοπεδωτικός… Δε θα πω το όνομα του, γιατί θα με χτυπήσουν»…

Ο Ρετέγι γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1999 και είναι γιος του Κάρλος «Τσάπα» Ρετέγι, ο οποίος ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες χόκεϊ επί χόρτου στην Αργεντινή.

Είναι παιδί των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε υψηλό επίπεδο, μετρώντας 21 συμμετοχές και 4 γκολ με την Εστουντιάνδες, η οποία και θέλει να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Εύκολα μπορεί να κατανοήσει κάποιος ότι αν ο ΟΦΗ τον αποκτήσει, θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είπε «όχι» ο Μπου, πάει για Ρετέγι ο ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.