Πόσοι έχουν εμβολιαστεί στην Κρήτη

17:18 | 08/01/2021

Τι δείχνουν τα επίσημα δεδομένα σχετικά με τους εμβολιασμούς σε όλη την Ελλάδα

Σε ρυθμούς εμβολιασμών, μετά από το ΠΑΓΝΗ και το Νοσοκομείο Χανίων, μπήκαν το πρωί της Παρασκευής, όπως έγραψε το cretalive, και οι υγειονομικοί όλων των Νοσοκομείων της Κρήτης .

Ωστόσο οι εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, δείχνουν να εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, ενώ να θυμίσουμε ότι έχει δοθεί απόλυτη προτεραιότητα σε υγειονομικούς και ευπαθείς ομάδες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα emvolio.gov.gr/vaccinationtracker μπορεί κανείς να παρακολουθεί τα δεδομένα σχετικά με τους εμβολιασμούς σε όλη την Ελλάδα.
Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι μέχρι και την Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, στην Κρήτη εμβολιάστηκαν 1.359 άτομα, εκ των οποίων τα 750 στα Χανιά και τα υπόλοιπα 609 στο Ηράκλειο.

Στην συγκεκριμένη πλατφόρμα της online ενημέρωσης για την πορεία του εμβολιασμού στην Ελλάδα, οι πολίτες θα μπορούν να βλέπουν πόσοι εμβολιασμοί έχουν πραγματοποιηθεί ανά πάσα στιγμή στην Ελλάδα, και σε ποιες Περιφερειακές Ενότητες.

Παράλληλα θα μπορούν να βλέπουν πόσοι άνθρωποι έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την συγκεκριμένη υπηρεσία, μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα 31.544 άνθρωποι, ενώ μόνο την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν 5.538 εμβολιασμοί.

Διαβάστε περισσότερα στο Cretalive.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.