Πού βρίσκεται το θέμα Γιάννου

ΟΦΗ

Τι «παίζει» με τον 31χρονο επιθετικό του ΟΦΗ!

Ο Απόστολος Γιάννου εδώ και καιρό έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Όμιλο και πως μπορεί να ψάξει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο έμπειρος στράικερ, μάλιστα, γυμνάζεται σε διαφορετικές ώρες από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και πλέον θα νιώθει την… απόλυτη μοναξιά, αφού ο Φελίπε Φερέιρα Σόουζα, με τον οποίο ήταν μαζί στη λίστα των «κομμένων», έφυγε για την Κηφισιά.

Ο διεθνής με την Αυστραλία φορ προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να βρει τον επόμενο του «σταθμό», ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει προκύψει κάτι ελκυστικό.

Ο Γιάννου προφανώς και δε θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στους «ασπρόμαυρους», αλλά από την άλλη πλευρά, πρέπει να έχει και μια προσφορά, που θα τον αφήνει ικανοποιημένο.

Δεν είναι ψέμα ότι έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το οποίο δεν είναι εύκολο να υπογράψει ξανά. Σε καμία περίπτωση δε θέλει να… κάτσει πάνω σ’ αυτό, αλλά θα πει «αντίο» εφόσον έρθει κάποια συμφέρουσα προσφορά.

Οι μέρες κυλάνε και παρατηρείται στασιμότητα. Στον αντίποδα, το σύνολο του Νιόπλια δυσκολεύεται να συμφωνήσει με τον παρτενέρ του Καστάνιος, καθώς η περίπτωση του Ντουρμισάι δεν είναι εύκολη.

Η επανενεργοποίηση, βέβαια, του Γιάννου μοιάζει με «σενάριο» όχι και τόσο εφικτό. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν έχει αρνητική άποψη για τον παίκτη, όμως από τη στιγμή που μπήκε στο «ψυγείο», δεν είναι τόσο απλό να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των «ασπρόμαυρων».

Μία λύση, τέλος, για ν’ αποδεσμευτεί είναι να λάβει μία… γενναία αποζημίωση και να πειστεί, ωστόσο κι αυτή η προοπτική δεν είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει.

Το καλοκαιρινό... παζάρι τελειώνει σιγά-σιγά και σύντομα θα φανεί αν κάποια από τις δύο μεριές... αλλάξει ρότα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.