Τα δεδομένα με Γιάννου στον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ποια είναι η κατάσταση με τον διεθνή επιθετικό.

Ο Απόστολος Γιάννου ενσωματώθηκε σήμερα στην προετοιμασία του ΟΦΗ, καθώς είχε κάποιες επιπλέον ημέρες άδεια, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική Αυστραλίας.

Είναι πιθανό ο έμπειρος στράικερ να ήρθε… για να φύγει πάλι, αφού έχει ενημερωθεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα των «ασπρόμαυρων» ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος θέλει ν’ απαλλαγεί από το συμβόλαιο του και παράλληλα ψάχνει για άλλη λύση για τη γραμμή κρούσης του.

Αυτή είναι η κατάσταση, όσον αφορά στον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προς το παρόν δε φαίνεται να έχει θέση στον ΟΦΗ της νέας σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, πάντως, δεν είναι σίγουρο το «διαζύγιο». Ο Γιάννου, όπως φημολογείται, δε θα ήθελε να προκαλέσει προβλήματα στον σχεδιασμό της ομάδας, ωστόσο για να πει «αντίο», θα πρέπει να βρει τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Τη δεδομένη στιγμή δε φαίνεται να έχει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στα χέρια του, στοιχείο που τρενάρει τη διαδικασία του… χωρισμού. Κι αν δεν προκύψει κάτι που θα τον ικανοποιεί, είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα.

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που βρίσκεται στην… έξοδο, καθώς και τον περασμένο Ιανουάριο είχαν «φουντώσει» τα σενάρια για τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ. Υπήρχε, μάλιστα, ενδιαφέρον από κλαμπ της Αυστραλίας, ωστόσο το «φλερτ» παρέμεινε στη… μέση.

Και ο Γιάννου όχι μόνο δεν τα παράτησε, αλλά στα πλέι άουτ «έγραψε» και συμμετοχές στο βασικό σχήμα του Ομίλου. Είναι γεγονός πως πρόκειται για ένα απόλυτα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που δουλεύει αρκετά.

Ο Νίκος Νιόπλιας, εξάλλου, δεν έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνητική άποψη για την αξία του, ωστόσο αναζητείται, όπως όλα δείχνουν, άλλo αγωνιστικό στυλ για την κορυφή της επίθεσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.