Πουρσανίδης: «Το λάθος ήταν του Παπαδόπουλου...»

07:50 | 06/06/2019

Ο Ηλίας Πουρσανίδης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του ΟΦΗ και όχι μόνο.

Σε μία από τις πολλές αναφορές του στην συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio 104,2, μίλησε και για τον Νίκο Παπαδόπουλο και το διαζύγιο. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με τον Νίκο Παπαδόπουλο και ήξερα τον τρόπο που θέλαμε να λειτουργήσει η ομάδα, να είναι φιλική προς όλους όσοι έρχονται στο γήπεδο μας και δεν θέλαμε να έχει οποιοσδήποτε από εμάς επεισοδιακή συμπεριφορά. Το λάθος λοιπόν είναι του Νίκου και μπορώ να πω πως με πόνο ψυχής λύσαμε την συνεργασία μαζί του».

Κατά τα λοιπά, είπε:

* Η λειτουργία του ΟΦΗ έχει να κάνει με το ότι ο καθένας έχει ξεκάθαρες αρμοδιότητες. Εγώ δεν μπορώ να πω πολλά για το ποδοσφαιρικό κομμάτι γιατί μπορεί να μην γνωρίζω κιόλας. Αυτό που μπορώ να πω και θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι καθένας είναι στον ΟΦΗ για συγκεκριμένο λόγο και κάνει 100% την δουλειά του.

* Στο ΒΑΚ θα αλλάξει το κεντρικό κτίριο, τα αποδυτήρια, θα γίνει εστιατόριο για τους παίκτες, θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο κύριος Μπούσης θέλει να το φτιάξει και για την μνήμη του Θόδωρου Βαρδινογιάννη γιατί γνωρίζει τι έκανε για την ομάδα και τον τιμάει.

* Είναι δεδομένο πως υπάρχει στο μυαλό μας ένα νέο γήπεδο όμως δεν γίνονται όλα αμέσως. Βήμα - βήμα θα τα βλέπουμε. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα για την οικογένεια Μπούση και Παλυβού γιατί αλλιώς λειτουργούν εκεί τα πράγματα. Τον έχουμε βάλει στο κλίμα όμως και πάλι πάμε γρήγορα. Για να μεγαλώσει η ομάδα, θα πρέπει να μεγαλώσει με βάση τις υποδομές της. Τόσο σε κτίρια όσο και σε γήπεδα. Παρότι εμείς δεν έχουμε πει τίποτα επίσημα γιατί όπως είχε πει ο κύριος Μπούσης, πρώτα θα μιλάμε με τα έργα μας και μετά με τα λόγια μας.

* Ο Μιχάλης Μπούσης ήταν από γνωριμία του Γιώργου και αν δεν το έβλεπε θετικά εκείνος, θα πηγαίναμε σε κάποιον άλλον. Όμως ήμασταν πολύ τυχεροί. Όλα έτρεξαν πολύ γρήγορα, πήγαμε τον Ιούνιο στο Σικάγο και τον Αύγουστο είχαμε απάντηση. Τρεις μέρες εξηγήσαμε τα πάντα. Δεν διέρρευσε τίποτα. Εκ των υστέρων μας είπαν πολλοί ότι δεν λέγαμε τίποτα. Όλο αυτό ήταν μαγικό, από το πως φτάσαμε μέχρι και την τελευταία μέρα.

* Μπορεί στον Ολυμπιακό να πάρω τίτλους όμως στο Ηράκλειο έζησα τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Στο Ηράκλειο έπλασα τον χαρακτήρα μου όμως σε αυτές τις θέσεις που κατέχουμε πρέπει να βάζουμε στην άκρη το συναίσθημα. Δεν το λέω από εγωισμό, όμως φόβο δεν ένιωσα ποτέ. Η εγγύηση στο project υπήρχε και δεν το ένιωσα ποτέ ούτε από τις ήττες στα ματς με Λαμία ή Άρη και πάντα πίστευα πως θα ανακάμψει η ομάδα. Βρέθηκε ακόμα και προτελευταία και πολλοί πίστευαν πως πολύ δύσκολα θα σωθεί. Η παρουσία των Μπούση, Παλυβού είναι εγγύηση και να μας λέει συνέχεια μην ανησυχείτε, θα τα καταφέρουμε. Περάσαμε πολλές δοκιμασίες όμως ποτέ δεν ξεφύγαμε από τη νοοτροπία μας. Πάντα οι παίκτες όταν μας κοίταζαν στα μάτια δεν απογοητευόμασταν. Ο Μπούσης το ότι δεν έχει κλάψει για τα παιδιά του αλλά έκλαψε για την ομάδα είναι κάτι που τα λέει όλα. Στο ίδιο επίπεδο είναι και ο Άντζελο Παλυβός, η οικογένεια του, ο πατέρας του ο Πέτρος. Είναι η πίστη όλων για το πρότζεκτ και είναι τεράστια ευθύνη για όλους εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μένει στον ΟΦΗ ο Μεγιάδο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.