Πρεμιέρα στα πλέι οφ με τριάρα για τον Ολυμπιακό

19:43 | 19/03/2023

Με το... δεξί ο Ολυμπιακός στο μίνι πρωτάθλημα.

Σε... περίπατο στο Πανθεσσαλικό εξελίχθηκε η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα play off της Super League. Οι Πειραιώτες νίκησαν 3-0 τον Βόλο, «κλειδώνοντας» το «τρίποντο» από το πρώτο ημίχρονο με τα τέρματα των Κασάμι (7΄) και Μπακαμπού (36΄), ενώ το... κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Φορτούνης στο 81΄.

Οι απειλητικές διαθέσεις του Ολυμπιακού φάνηκαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και μόλις στο 7΄ άνοιξε το σκορ με τον Κασάμι, ο οποίος με δυνατό σουτ με το αριστερό έγραψε το 1-0. Με την άμυνα να έχει κυριαρχικό ρόλο και ελέγχοντας το ρυθμό, οι Πειραιώτες έψαξαν γρήγορα και το 2-0, το οποίο ήρθε στο 36΄, «κλειδώνοντας» το «διπλό». Ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να καταλήγει στον Μπακαμπού, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 14ο τέρμα του στη Super League.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός έπαιξε για να διαφυλάξει το 2-0 και το κατάφερε, ενώ όταν του δόθηκε η ευκαιρία για τέρμα το πέτυχε με σχετική άνεση. Συγκεκριμένα, στο 81΄ ο Φορτούνης εκτέλεσε φάουλ από γωνία, στέλνοντας μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Τσοκάνης, Λούνα, Ντέλετιτς, Πιρές (86' Καρτάλης), Κάτσε (75' Ταχάτος), Οζέγκοβιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος (84' Ντόη), Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Κασάμι, Σαμασέκου, Χάμες (65' Μασούρας), Φορτούνης (82' Βαλμπουενά), Κανός (65' Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (82' Αραμπί)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.