Πρεμιέρα της Superleague: Όσα έγιναν και το πρόγραμμα της Κυριακής

23:18 | 11/09/2021

Τι συνέβη σήμερα και όσα περιμένουμε να γίνουν την Κυριακή, για την 1η αγωνιστική της Superleague - αποτελέσματα, πρόγραμμα, μεταδόσεις

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε - έστω και αργοπορημένα - το φετινό πρωτάθλημα της Superleague 1. Οι φίλαθλοι επέστρεψαν στις εξέδρες - έστω με τους γνωστούς περιορισμούς - και οι προϋποθέσεις μοιάζουν καλύτερες από την περσινή σεζόν.

Επειτα από το στείρο 0-0 στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης, το βραδινό ματς του Σαββάτου επεφύλασσε ωραία γκολ και θέαμα στο Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης, με τους ''πράσινους'' να ξεκινούν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους και τους φιλοξενούμενους να αισθάνονται - δικαίως - αδικημένοι από τον δείκτη του σκορ.

Στα highlight της ημέρας και η 10χρονη μεταφράστρια Μαρίνα, στην Τρίπολη.

Στα ματς της Κυριακής, στις 18.15 ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία, στις 19.00 ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ, σε ένα ματς που θα δείξει τελικά η NOVA όπως και όλα του Δικεφάλου του Βορρά. Στις 20.30 η ανανεωμένη ΑΕΚ υποδέχεται τον Ιωνικό ενώ το πρόγραμμα της Κυριακής ''σβήνει'' με το Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται τη Δευτέρα στο ''Βικελίδης'' ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ, παιχνίδι που θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε μέσα από το Capitano.gr

Αποτελέσματα, πρόγραμμα και μεταδόσεις της πρεμιέρας

Σάββατο 11/09

Κυριακή 12/09

  • 18:15 Βόλος-Λαμία - Cosmote Sport 2
  • 19:00 ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα Novasports
  • 20:30 ΑΕΚ-Ιωνικός - Cosmote Sport 1
  • 20:30 Ολυμπιακός-Ατρόμητος - Novasports

Δευτέρα 13/09

19:30 Άρης-ΟΦΗ - Novasports

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.