​Πριν από τις μεταγραφές προέχει ο Νέιρα

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει ρίξει το βάρος και στο κρίσιμο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Αργεντινό

Ο Χουάν Νέιρα είναι από τις βασικές μονάδες του ΟΦΗ και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα. Ο Αργεντινός είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες -πέραν του μεταγραφικού κομματιού- λόγω του ανοιχτού θέματος που υπάρχει με το συμβόλαιό του και το όλο θέμα θυμίζει κάπως την περίπτωση Μεγιάδο. Μόνο που σε αντίθεση με τον Μιγκέλ, ο Όμιλος οφείλει να το τελειώσει νωρίτερα.

Βέβαια, για τον Μεγιάδο και το σίριαλ του καλοκαιριού ο ΟΦΗ δεν είχε την ευθύνη. Εξ αρχής ήθελε να τον κρατήσει και μέχρι να ολοκληρωθεί το happy end χρειάστηκε μεγάλη υπομονή χωρίς να έχει η κρητική ομάδα την ευθύνη.

Στην περίπτωση Νέιρα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα στους δύο. Από τη μία ο ΟΦΗ, από την άλλη ο ποδοσφαιριστής. Αμφότερες οι πλευρές θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία, μάλιστα ο Αργεντινός με χθεσινό του ποστάρισμα στα social media άφησε ένα... θετικό σημάδι, οπότε το συντομότερο πρέπει να τελειώσει η υπόθεση, να ανανεωθεί η συνεργασία και να κλείσει αυτή η εκκρεμότητα.

Βλέπετε, δεν είναι μόνο η περίπτωση του Νέιρα, είναι κι αυτές με τους Ναμπί και Σακόρ, αλλά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Αργεντινός και ύστερα θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις. Εξάλλου, για τον Χουάν Νέιρα το όλο πράγμα είναι πιο ξεκάθαρο σε αντίθεση με τις άλλες δύο.

Επί της ουσίας ο Όμιλος έχει τον πρώτο λόγο για τον παίκτη κάτι που φάνηκε και από την άμεση διάψευση περί Απόλλωνα Λεμεσού.

Θυμίζουμε ότι ο Νέιρα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι όπερ σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Και είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν «μνηστήρες» αν κάτι «στραβώσει» με τον ΟΦΗ. Κάτι που τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν φαίνεται. Γι' αυτό, λοιπόν, είναι επιτακτική η ανάγκη να βρεθεί η χρυσή τομή για να μη σέρνονται σενάρια και υποθέσεις και η κρητική ομάδα να κρατήσει μία σημαντικότατη μονάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Νέιρα... έστειλε το μήνυμα

Τα δεδομένα με Καμπετσή και ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.