Τα δεδομένα με Καμπετσή και ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, τον θέλει και παράλληλα κοιτάζει και την αγορά του εξωτερικού

Η περίπτωση του Αργύρη Καμπετσή, που διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες στο Capitano.gr, συνεχίζει να απασχολεί τον ΟΦΗ για τη θέση του επιθετικού, με δεδομένο ότι στον Όμιλο θα κινηθούν για την απόκτηση φορ και ίσως όχι μόνο ενός (γι' αυτό κοιτάζει και την αγορά του εξωτερικού).

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτε από τον Λάζλο Μπόλονι, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι με τους «πράσινους» και είναι υπό παραχώρηση. Μάλιστα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή πιέζει τον Παναθηναϊκό να τελειώνει το θέμα ώστε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο συντομότερο. Αν και ο ίδιος είχε βάλει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, αφού για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα θα πρέπει να πληρώσει τροφεία που δεν είναι και λίγα.

Η Ελλάδα είναι η ιδανική περίπτωση για τον Καμπετσή και δη ο ΟΦΗ, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι για την περίπτωσή του, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Στον Όμιλο τον έχουν σε εκτίμηση και πιστεύουν ότι είναι ένας επιθετικός που έχει αδικηθεί, αφού δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν. Το μοναδικό ίσως στοιχείο που προβληματίζει την πλευρά του ΟΦΗ είναι ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς με τους «πράσινους» δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Στον Παναθηναϊκό ήταν «σκιά» του Μακέντα, ενώ και με την έλευση του Καρλίτος δεν βρέθηκε ποτέ σε πρώτο πλάνο ούτε με τον Πογιάτος ούτε με τον Μπόλονι. Για τον ίδιο, ο ΟΦΗ μπορεί να αποτελέσει την «ποδοσφαιρική του Ιθάκη».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Capitano.gr από Αθήνα, Καμπετσής και ΟΦΗ είναι κοντά σε «γάμο» αρκεί να βρεθεί η φόρμουλα με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Αν «λυθεί» ο «κόμπος», τότε ο παίκτης είναι κοντά στον Όμιλο. Ο ΟΦΗ τον θέλει από τον Γενάρη και μένει να δούμε την εξέλιξη της υπόθεσης. Εδώ να σημειώσουμε ότι δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αφού υπάρχει κι άλλος σύλλογος της Super League που έχει εκφράσει ενδιαφέρον και μάλιστα είναι η ίδια ομάδα που είχε ενδιαφερθεί -μαζί με τον ΟΦΗ- και το καλοκαίρι.

Η περίπτωση Καμπετσή είναι ξεχωριστή αφού είναι από τους παίκτες που έχει περάσει από ΑΕΚ, Ολυμπιακό, αλλά και Παναθηναϊκό!

Ο 21 ετών Καμπετσής (6 Μαϊου 1999) φόρεσε τα κιτρινόμαυρα για δύο χρόνια στις Ακαδημίες της ΑΕΚ και το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου παρέμεινε για τα επόμενα εννέα χρονιά. Το καλοκαίρι του 2017 αρνήθηκε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος. Ο Καμπετσής αποφάσισε να κάνει το άλμα στην καριέρα του και να μεταβεί στη Γερμανία για χάρη της Μπορούσια Ντόρτμουντ υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αγωνίστηκε με την 2η ομάδα της Ντόρτμουντ για 1 σεζόν στην τέταρτη γερμανική κατηγορία έχοντας ως απολογισμό 14 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα και ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στόχος ξένος φορ, κοιτάζει και Καμπετσή

Ένα είναι το «εμβόλιο» για τον ΟΦΗ: Μεταγραφές

Το μεταγραφικό πλάνο: Ενίσχυση και αποχωρήσεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.