Πρόβα τζενεράλε χωρίς Γιακουμάκη η ΑΕΚ

16:09 | 31/07/2019

Ο τραυματισμός του κρητικού φορ τον κρατάει εκτός από το αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπασακσεχίρ (20.30)

Μπροστά στον κόσμο της αποκαλύπτεται σήμερα η ΑΕΚ του Μιγκέλ Καρντόσο. Η ''Ενωση'' στις 20.30 θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει το βασικό σχήμα στο οποίο θα στηριχθεί στους αγώνες με την Κραϊόβα ή τη Χόνβεντ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο κόουτς της ΑΕΚ στον σημερινό αγώνα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπακάκη, ο οποίος είναι ανέτοιμος, και στους Οικονόμου, Κρίστιτσιτς και Γιακουμάκη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης μετά τους τραυματισμούς τους. Αντιθέτως, το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σιμάο, Μάνταλος, Σαρδέλης, Βέρντε, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Γιακουμάκης τα έχει βρει με τον ΟΦΗ όμως κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει με τις δύο ομάδες. Από την ΑΕΚ δεν υπάρχει διάθεση να μην υπάρξει συμφωνία, ενώ για τον ΟΦΗ η ρήτρα είναι υψηλή, με τους «κιτρινόμαυρους» να προσπαθούν να κλείσουν το θέμα με το καλύτερο, γι' αυτούς, τρόπο και την κρητική ομάδα να περιμένει στην γωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγωνία του Γιακουμάκη και η «δύσκολη» ΑΕΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.