Η αγωνία του Γιακουμάκη και η «δύσκολη» ΑΕΚ

SMS
08:30 | 25/07/2019

Τα έως τώρα δεδομένα και πώς εμπλέκεται ο Φερέιρα σε ένα σίριαλ που φαίνεται να οδεύει προς το φινάλε.

Η υπόθεση της επιστροφής του Γιώργου Γιακουμάκη δεν είναι τόσο απλή, από τη στιγμή που το όλο θέμα «στηρίζεται» πάνω στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι αυτή που βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση και προσπαθεί να κλείσει το καλύτερο δυνατό deal με τον ΟΦΗ.

Ο Γιακουμάκης τα έχει βρει με την κρητική ομάδα, αυτό είναι γνωστό εδω και καιρό και «κάθεται» σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας τις οριστικές εξελίξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, από την ΑΕΚ δεν υπάρχει διάθεση να μην υπάρξει συμφωνία, αλλά από τη στιγμή που για τον ΟΦΗ η ρήτρα είναι υψηλή, τότε οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κλείσουν το θέμα με το καλύτερο, γι' αυτούς, κέρδος. Ο Γιακουμάκης περιμένει απλά την ενημέρωση ότι η συμφωνία επετεύχθη.

Βέβαια, δημοσιεύματα από την Αθήνα εμπλέκουν ακόμα και το όνομα του Φερέιρα. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Βραζιλιάνου εξτρέμ συνδέεται με την ΑΕΚ, κάτι φυσικά που στο πρόσφατο παρελθόν δεν είχε βάση. Μάλιστα, ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο Capitano.gr από την Ολλανδία, είχε ξεκαθαρίσει ότι στο μυαλό του υπήρχε και υπάρχει μόνο ο ΟΦΗ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εξ Αθηνών ρεπορτάζ, η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και την εξέλιξή του και θα ήθελε να είχε τον πρώτο λόγο στο μέλλον, αν δηλαδή το όνομά του γίνει ιδιαίτερα «καυτό». Κι αυτό θέλει να το επιτύχει μέσω Γιακουμάκη.

Έχουν βάση αυτά τα δημοσιεύματα; Ουδείς γνωρίζει, ειδικά όταν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Φαντάζουν, πάντως, λίγο υπερβολικά, ειδικά με τον ΟΦΗ της νέας εποχής που δεν μπαίνει σε αυτές τις διαδικασίες. Δείτε το, όμως, καθαρά επιχειρηματικά. Κάποιος θέλει να αγοράσει και ο πωλητής κοιτάζει το συμφέρον του. Το συμφέρον του, βέβαια, κοιτάζει και ο ΟΦΗ που θέλει να κρατήσει τον Γιακουμάκη στο ρόστερ με ένα καλό deal. Kαι όταν λέμε καλό, η περίπτωση του Δεληγιαννίδη είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Τα δεδομένα, λοιπόν, θέλουν τον Κρητικό φορ σε αναμονή των εξελίξεων ώστε να υπογράψει στον ΟΦΗ και να ενσωματωθεί με την αποστολή στο στάδιο της προετοιμασίας και τον ίδιο τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ, η οποία από την πλευρά της δεν επιβεβαιώνει, τουλάχιστον προς το παρόν, ότι υπάρχει συμφωνία. Πάντως, σύντομα το θέμα αναμένεται να κλείσει -δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας- και το μίνι σίριαλ να ολοκληρωθεί, με τον Όμιλο να προχωρά σε ακόμα μία σημαντική μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε τον Δεληγιαννίδη

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Δεληγιαννίδη

Τα δεδομένα για στόπερ και τερματοφύλακα

Γιαννούλης: «Κοντά στους ποδοσφαιριστές ο Σίμος»

Όλα τα νέα από την προετοιμασία του ΟΦΗ

Ο Δεληγιαννίδης και η «μεταγραφή» Γιαννούλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.