«Προβάρει» τα ασπρόμαυρα ο Σαρρής

07:54 | 06/07/2018

Στον Γιώργο Σαρρή καταλήγουν για τη θέση του κεντρικού αμυντικού οι άνθρωποι του ΟΦΗ, οι οποίοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ηρακλειώτη ποδοσφαιριστή.

Ο Σαρρής, μαζί με τον Παπάζογλου και έναν ακόμα ποδοσφαιριστή το όνομα του οποίου δεν είδε το φως της δημοσιότητας, ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους ποδοσφαιριστές για να συμπληρώσουν την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ. Τόσο για οικονομικούς, όσο κυρίως για λόγους που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική του ταυτότητα, οι διοικούντες τον Όμιλο κατέληξαν στον γεννημένο στις 9 Αυγούστου 1989 ποδοσφαιριστή. 

Σαρρής και ΟΦΗ έχουν προχωρήσει αρκετά τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις και απομένουν κάποιες τελευταίες, σημαντικές όμως, λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η ένταξή του στον Όμιλο, κάτι που θα βάλει τον δυναμικό αμυντικό στο… κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί και στις δύο μεγάλες ομάδες του Ηρακλείου. Ο Σαρρής βρέθηκε από τις ομάδες υποδομής του Εργοτέλη στην πρώτη ομάδα, με την οποία αγωνίσθηκε για τέσσερα χρόνια, πριν πάρει μετεγγραφή για την ΑΕΚ. 

Με την Ένωση την αγωνιστική χρονιά 2014-2015 έπαιξε μόλις σε 9 ματς και συνέχεια βρέθηκε στην Τουρκία και την Καϊσερί όπου αγωνίσθηκε σε 26 παιχνίδια (2 γκολ), ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν στη Σκωτία και τη Χάμιλτον, έχοντας συνολικά 51 παρουσίες και ένα γκολ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.