Πρόβλημα με το συμβόλαιο του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν!

19:25 | 06/08/2022

Ξαφνικός… πονοκέφαλος στην Παρί Σεν Ζερμέν, με την έναρξη των υποχρεώσεων της στη Ligue 1. Η γαλλική ομοσπονδία δεν έχει εγκρίνει το συμβόλαιο του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «L’ Equipe», η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν εγκρίνει το συμβόλαιο του Κριστόφ Γκαλτιέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, παρά το γεγονός ότι έχει ισχύ εδώ και αρκετό καιρό και ουσιαστικά έχουν κατατεθεί σχεδόν όλα τα έγγραφα από τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 55χρονος νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει παρακολουθήσει τα απαραίτητα επιμορφωτικά σεμινάρια για το προπονητικό του δίπλωμα UEFA Pro και έτσι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας δεν εγκρίνει το συμβόλαιό του.

Οι κανονισμοί προβλέπουν ότι ανά τρία χρόνια κάθε προπονητής να παρακολουθεί σεμινάρια επιμόρφωσης κάτι που ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχει πράξει.

Ο Γάλλος προπονητής είναι υποχρεωμένος να συντάξει επιστολή που θα δεσμεύεται ότι άμεσα θα προχωρήσει στην επιμόρφωσή του (υπάρχει το “παράθυρο” της διακοπής του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων, τον Σεπτέμβριο).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.