Προβληματισμός, αυτοκριτική και... βιντεοθεραπεία μετά την Τρίπολη

ΟΦΗ

Η κακή εμφάνιση του ΟΦΗ στην Τρίπολη είναι κάτι που έχει προκαλέσει προβληματισμό και τη Δευτέρα είχαμε πάλι ένα... άτυπο grouptherapy, αλλά και... βιντεοθεραπεία.

Η αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ κόντρα στον Αστέρα άφησε... πληγές γι’ αυτό και το τεχνικό τιμ έδωσε μεγάλο βάρος στην ανάλυση συγκεκριμένων φάσεων τη Δευτέρα, ενώ έγινε και συζήτηση για τους λόγους που η ομάδα, αλλά και κάθε παίκτης ξεχωριστά, εμφανίστηκαν σε τόσο κακή κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν και προσωπικές συζητήσεις του προπονητικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές, ενώ στη διάρκεια της ανάλυσης των φάσεων από το χθεσινό παιχνίδι υπήρχε συζήτηση για τα λάθη και τα αίτια της... "τραγωδίας".

Στον ΟΦΗ προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους το συντομότερο το παιχνίδι στην Τρίπολη, να μάθουν από το γερό μάθημα, να τους γίνει πάθημα και άπαντες να επικεντρωθούν σε ένα νέο restart. Τα περιθώρια σιγά-σιγά στενεύουν, η πίεση αρχίζει να γίνεται ασφυκτική και άπαντες θέλουν βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε επίσης:

Αnalysis: Ο ΟΦΗ «παίρνει» την μπάλα αλλά δεν ξέρει τι να την κάνει!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.