Προβληματισμός και απογοήτευση στον Εργοτέλη

SMS
08:37 | 29/10/2019

Το γκολ του Μπιανκόνι έφερε κατήφεια στους ''κιτρινόμαυρους''

Δύο αγωνιστικές στη Superleague 2, δύο ήττες για τον Εργοτέλη. Μπορεί η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να είχε - εξ αρχής - δύσκολο πρόγραμμα (Απόλλων Σ. εκτός - Πλατανιά εντός), απέναντι σε συλλόγους που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, όμως ο απολογισμός δεν ικανοποιεί κανέναν στην ομάδα.

Στη Ριζούπολη η απόδοση ήταν πολύ κακή και φυσιολογικά ήρθε αυτό το 3-0. Κατά το διάστημα της διακοπής, ο κόουτς δούλεψε με τους παίκτες του, όλοι ήθελαν ένα νέο ξεκίνημα, μια καλή εμφάνιση και μια νίκη απέναντι στον Πλατανιά για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Όμως, παρά το ιδανικό ξεκίνημα και το γκολ του Έφορντ μόλις στο 22'', οι ''κιτρινόμαυροι'' δεν πήραν τίποτα από το παιχνίδι. Η απόδοση δεν ήταν κακή, όμως  το φινάλε βρήκε τους παίκτες του Εργοτέλη να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι και τον Ταουσιάνη να τονίζει στην συνέντευξη τύπου - μεταξύ άλλων - «είναι μία στενάχωρη μέρα για μας»

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως η χρονιά δεν προμηνύεται εύκολη στο σύλλογο, κι αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι βρίσκονται εντός των... τειχών. Όλοι στην ομάδα έψαχναν μια νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, το ήθελαν πολύ και το τέλος τους άφησε πικρία και απογοήτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εργοτέλης-Πλατανιάς 1-2

Πολιτισμός στο Παγκρήτιο: Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Εργοτέλης-Πλατανιάς 1-2: Τα highlights του αγώνα

Η βαθμολογία της Super League 2

Ο Ταουσιάνης και το σκληρό μάθημα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.