Προχωρά η συνεργασία ΟΦΗ-Ντόρτμουντ

11:25 | 04/05/2018

Σε δεύτερο στάδιο περνούν οι συζητήσεις των διοικούντων του ΟΦΗ με στελέχη της Ντόρτμουντ για συνεργασία σε θέματα τεχνογνωσίας, οργάνωσης και υποδομών.

Η πρώτη επαφή είχε γίνει προ καιρού κατόπιν ενεργειών του ιστορικού παράγοντα του Ομίλου Κώστα Ρεπανάκη και η συνέχεια θα γίνει στο Ηράκλειο, όπου την Κυριακή (6/5) αναμένεται να αφιχθούν ιθύνοντες του Γερμανικού συλλόγου. Συγκεκριμένα αναμένονται ο κ. Edwin Boekamp, αθλητικός διευθυντής του τμήματος ποδοσφαιριστών νέας γενιάς της Ντόρτμουντ και ο Matthias Röben διευθυντής του τμήματος κοινωνικοπαιδαγωγικής εργασίας των ακαδημιών του συλλόγου.

Όπως τονίζεται από την ΠΑΕ ΟΦΗ, Τα στελέχη της Γερμανικής ομάδας, θα επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και το γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, ενώ θα παρουσιάσουν στους ανθρώπους του ΟΦΗ, το οργανόγραμμα που εφαρμόζουν στην ομάδα τους στο θέμα της λειτουργίας των υποδομών, αλλά και γενικότερα του συλλόγου.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ο κ. Ρεπανάκης τονίζει επί του θέματος: «Προχωράμε την συνεργασία με την Ντόρτμουντ και βήμα-βήμα θα κάνουμε πράγματα, που θα φέρουν όφελος στην ομάδα μας.

Δυο επίλεκτα στελέχη της Γερμανικής ομάδας, θα είναι εδώ και θα μας μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους σε θέματα οργάνωσης. Τους ευχαριστώ που αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και είναι τιμή για μας, που ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος, όπως η Μπορούσια Ντόρτμουντ, αποδέχεται να συνεργαστεί μαζί μας.  Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες, μπορεί να έχουν οφέλη από αυτή τη συνεργασία». Ο κ. Ρεπανάκης είναι αυτός ο οποίος έχει αναλάβει αποκλειστικά εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ το χειρισμό της υπόθεσης.

Η παρουσίαση των στελεχών της Ντόρτμουντ θα έχει τη μορφή σεμιναρίου, με αντικείμενο το μοντέλο λειτουργίας που ακολουθούν στο σύλλογο και η οποία θα προσφέρει γνώση και εμπειρίες και στον ΟΦΗ. Η παρουσία των ανθρώπων της BVB στο Ηράκλειο θα είναι μια ευκαιρία για να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση, για μελλοντική συνεργασία του Ομίλου με την ομάδα από τη Γερμανία.

Τα στελέχη της Ντόρτμουντ θα δεξιωθεί ο κ. Ρεπανάκης σε ξενοδοχείο των Γουβών, ενώ τη Δευτέρα (7/5) θα πραγματοποιηθεί στο ΒΑΚ η παρουσίαση τους στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.