​Προέχει το αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ

ΟΦΗ

Για τον ΟΦΗ στην παρούσα φάση προτεραιότητα αποτελεί η νίκη στο Αγρίνιο κι έπειτα η καλή εμφάνιση.

Το αποτέλεσμα μετράει και μάλλον η συγκεκριμένη θεωρία αποτελεί τον… οδηγό του Ομίλου την Κυριακή (17/10) απέναντι στον Παναιτωλικό.

Οι «μελανόλευκοι» έχουν δύσκολο έργο στην Αιτωλοακαρνία, αλλά ο στόχος τους δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικός από την κατάκτηση της νίκης.

Ανέκαθεν, άλλωστε, όλη την ουσία την κρύβουν οι βαθμοί και οι επιτυχίες. Στον ηρακλειώτικο σύλλογο, όμως, θέλουν να τις συνδυάσουν και με την ανάλογη απόδοση.

Μόνο που προς το παρόν οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ακόμη «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 5 αγωνιστικών.

Αυτό σημαίνει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή το σύνολο του Νίκου Νιόπλια έχει ανάγκη από μία νίκη και όχι από θετικές εμφανίσεις. Έτσι κι αλλιώς μέχρι τώρα έχει κάποιες μικρές «αναλαμπές», δε διαθέτει διάρκεια στα καλά του διαστήματα, αν και κανείς φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάει ότι έβγαλε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα.

Εύκολα παιχνίδια, βέβαια, δεν υπάρχουν, απλά ο ΟΦΗ μπαίνει πλέον σε μία σειρά πιο βατών αναμετρήσεων, στις οποίες σαφώς και μπορεί να ψάξει περισσότερα πράγματα, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς.

Ο Όμιλος πρέπει να διορθώσει την εικόνα του, ωστόσο πρωτίστως χρειάζεται το «διπλό», που θα βοηθήσει και στο κομμάτι της ψυχολογίας. Γιατί όσο δεν έρχονται οι νίκες, τόσο θ’ αυξάνεται-έστω και υποσυνείδητα-η πίεση.

Μία ενδεχομένη επικράτηση επί του Παναιτωλικού είναι γεγονός ότι θ’ απελευθερώσει αρκετά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου και θα βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια που θα κάνουν στη συνέχεια για βελτίωση και εξέλιξη.

Στο Αγρίνιο σαφώς και δεν κρίνεται τίποτα… Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, αλλά οι 3 βαθμοί θα βοηθήσουν αγωνιστικά και θα προσφέρουν ηρεμία και αυτοπεποίθηση.

Σε διαφορετική περίπτωση και ιδιαίτερα έπειτα από μία πιθανή ήττα, το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» (24/10), θ’ αποκτήσει πιο… σοβαρά χαρακτήρα απ’ ότι θα πρέπει να έχει κανονικά για τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μεγιάδο παρέχει ασφάλεια

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση - το Σάββατο η αποστολή για Αγρίνιο

Ο «πεινασμένος» Ναμπί


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.