Προωθήθηκαν στη πρώτη ομάδα οι Λίλος και Κονσολάκης

22:48 | 27/08/2020

Ο ΠΟΑ ανακοίνωσε ότι οι ποδοσφαιριστές, Γιάννης Λίλος και Νίκος Κονσολάκης προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι 11 παίκτες προωθήθηκαν από την ακαδημία στον Ερμή και 13 ποδοσφαιριστές από τον Ερμή στον Κεραυνό.

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της νοοτροπίας που έχει η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια, αναφορικά με την σωστή και με μεγάλη συνέπεια δουλειά που πρέπει να γίνεται στα τμήματα υποδομών της και φυσικά την μεγάλη προσπάθεια και ζήλο που δείχνουν τα παιδιά για να ανέβουν τα "σκαλιά" από την ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, με πολύ μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι οι μέχρι πρότινος παίκτες του Κεραυνού, Γιάννης Λίλος και Νίκος Κονσολάκης, προωθούνται στον ΠΟΑ.

Ο Γιάννης Λίλος είναι γεννημένος το 2002 και αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, ενώ ο Νίκος Κονσολάκης γεννηθείς το 2003 καλύπτει την θέση του τερματοφύλακα.

Δίνουμε συγχαρητήρια και στους δύο, τους ευχόμαστε πρώτα απ'όλα να έχουν υγεία και συνεχίζοντας την σκληρή δουλειά, να έχουν πολλές όμορφες στιγμές και επιτυχίες με την πρώτη ομάδα!

Ακόμα, επίσης με ιδιαίτερη χαρά και με μεγάλη υπερηφάνεια για τα παιδιά μας, ανακοινώνουμε τις προωθήσεις από την ακαδημία στον Ερμή Ατσαλένιου(11) και από τον Ερμή στον Κεραυνό (13).

Αναλυτικά:

Από την ακαδημία στον Ερμή, όλοι γεννηθείς το 2006:

Χρονάκης Στέλιος, Πόλο Ρεφάτ, Μαρινάκης Γιάννης, Κούγιος Μανώλης, Σούρμπι Άγγελος, Φραγκάκης Νίκος, Περράκης Μιχάλης, Κορσάββας Βασίλης, Βάβουλας Πέτρος, Μπιγικάκης Γιώργος, Βιτώρος Γιώργος

Από τον Ερμή στον Κεραυνό, όλοι γεννημένοι το 2004:

Δασκαλάκης Βασίλης, Αμανάκης Λευτέρης, Τζανής Νίκος, Τριαματάκης, Μιχάλης, Αγοράκης Γιώργος, Σεραφειμίδης Γιώργος, Αντωνιδάκης, Κούλτζης Σάββας, Γιακουμάκης Γιάννης, Χριστοδουλάκης Σταύρος, Καρανταγλής Κώστας, Αυγουστάκης Γιώργος, Αράπογλου Πέτρος

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά! Όλη η οικογένεια του ΠΟΑ είναι υπερήφανη για σας!».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.