Τι ισχύει με τα εισιτήρια του ΟΦΗ στα Περιβόλια

13:21 | 16/05/2019

Οι τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των εισιτηρίων του πρώτου μπαράζ. Πότε θα γίνει η σύσκεψη για τον αγώνα του Γεντί Κουλέ.

Δεν θα γίνει τελικά νέα σύσκεψη για το πρώτο ματς στα μπαράζ στα Περιβόλια, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων. Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει ότι δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά στο αίτημα του ΟΦΗ για 2000 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ, δηλαδή, δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, τουλάχιστον οργανωμένα, ωστόσο απομένει η τελική απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη. Βέβαια, από τη στιγμή που τόσο ο Πλατανιάς όσο και η Αστυνομία είναι αρνητικοί στο να δοθούν εισιτήρια στον ΟΦΗ, τότε είναι απίθανο ο υφυπουργός αθλητισμού να αποφασίσει κάτι διαφορετικό, οπότε με τα τωρινά δεδομένα ο αγώνας στα Περιβόλια θα γίνει μόνο με κόσμο του Πλατανιά, άρα και η ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ θα γίνει μόνο με κόσμο του ΟΦΗ.

Επίσης, την Παρασκευή στις 11:00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για το δεύτερο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης. Οπως γράψαμε στην προηγούμενη παράγραφο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, δεν θα δοθούν εισιτήρια στον Πλατανιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπαράζ χωρίς Μιχόγεβιτς
Ξεκαθάρισε (και) το τηλεοπτικό τοπίο των μπαράζ
Το πήρε πάνω του ο Πουρσανίδης
Πλατανιάς: «Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε»
Το αίτημα του Πλατανιά και η απάντηση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.