Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές

17:40 | 23/12/2021

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τη ρεβάνς με τον Άρη, αλλά και το πλάνο για τις μεταγραφές του Γενάρη

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τον αποκλεισμό από τον Άρη, την αποβολή του Μεγιάδο, την απουσία Γαγιέγος, ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά τονίζοντας πώς πρώτα πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις και έπειτα προσθήκες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Γαγιέγος και ο Λάμπρου θα ξεκινούσαν το παιχνίδι, ο Λάμπρου είχε ένα αιμάτωμα, είχε φάει μια γονατιά και δεν ήταν χρήσιμος να παίξει με πόνο. Δώσαμε και χρόνο στον Τσιλιανίδη, ο Γαγιέγος μαζί με τον Μεγιάδο δίνουν μια ισορροπία στο αμυντικό κομμάτι, ήρθε το πρωί και μου είπε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα πλάνα μας. Θέλω όμως να πω πως όσο ήμασταν 11 εναντίον 11, απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο πάντα βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Ήταν ματς ισορροπίας. Είχαμε και την απώλεια του Γαγιέγος, ήρθε και το πέναλτι και κρίθηκε περισσότερο στην αποβολή παρά στο πρώτο γκολ. Και με 11 να μέναμε πάλι θα προσπαθούσαμε και θα το παλεύαμε. Έρχεσαι με 1-3 από το πρώτο ματς, έχεις παίκτη λιγότερο, όλα είναι υπέρ τους.

>>> Τι δήλωσε ο Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος της ρεβάνς με τον Άρη

Πήγαμε βήμα-βήμα, είμαστε ευχαριστημένοι. Φορμαριστήκαμε όχι όταν έπρεπε αλλά όταν γέμισε το ρόστερ και δείξαμε μια πολλή καλή εικόνα. Είμαστε ευχαριστημένοι, το λένε οι αριθμοί, το λέει και η εικόνα μας. Όμως δεν κάναμε κάτι ακόμα. Θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι με το νέο χρόνο.

Για μένα είναι πιο σημαντικό πως θα αδειάσουμε για να έρθουν παίκτες. Δεν μπορούμε να γεμίσουμε πάλι με παίκτες. Είμαστε 25 πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ολοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας. Δεν μπορεί να ξαναγεμίσει το ρόστερ. Όταν είναι όλοι υγιείς, δεν είναι εύκολο για εμένα να αποφασίσω την 20άδα. Πρώτα θέλω να αδειάσει το ρόστερ και μετά να γεμίσει».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Άρης 0-2

Δείτε τα γκολ του Άρη

Δείτε την αποβολή του Μεγιάδο


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.