Άρχισε η... μεταγραφική περίοδος

ΟΦΗ

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι σε πρώτο πλάνο στον ΟΦΗ, αλλά στα μεταγραφικά... μυρίζει καλοκαίρι

Η εβδομάδα μπήκε με μεταγραφολογία στο… φουλ για τον Όμιλο. Τη Δευτέρα (26/05) τα νέα από Κύπρο μεριά ήταν πολλά. Και Πραξιτέλης Βούρος και Φώτης Παπουλής στο «στόχαστρο» του ηρακλειώτικου συλλόγου, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ανεξάρτητα από τα αν ισχύουν ή όχι οι παραπάνω ειδήσεις, προτεραιότητα των «ασπρόμαυρων» στην παρούσα φάση αποτελούν τα πλέι οφ. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου επέστρεψε στη δράση και μετά από σχεδόν 3 μήνες απραξίας, θέλει να παρουσιαστεί έτοιμη στα 10 εναπομείναντα ματς, προκειμένου να… τελειώσει τη δουλειά.

Ένας μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε στην κανονική περίοδο, με την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, έπειτα από 13 ολόκληρα χρόνια.

Το θέμα, όμως, για τον ΟΦΗ είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στις «μάχες» που ακολουθούν. Ο Όμιλος θέλει φυσικά να κρατήσει την 5η θέση, που αποτελεί το αντικειμενικότερο-αγωνιστικά-ζητούμενο.

Θα προσπαθήσει, παράλληλα, έστω κι αν η αποχή ήταν τεράστια, να εμφανίσει πρόοδο και εξέλιξη, όπως επιτάσσει το πρότζεκτ του. Στην παρούσα φάση, δηλαδή, focus έχει γίνει στα πλέι οφ και άπαντες κινούνται σε ρυθμούς πρεμιέρας.

Το μεταγραφικό πλάνο προχωράει

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι το μεταγραφικό πλάνο ενόψει της νέας σεζόν δεν προχωράει. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλείου δουλεύουν το σχεδιασμό τους και προφανώς έχουν κάνει αυτά που πρέπει (και τις επαφές που πρέπει) για την ενίσχυση του συλλόγου.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν λειτουργούν με βιασύνη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δε φαίνεται να είναι κάτι τελειωμένο. Οι… αναζητήσεις, εξάλλου, και ο μεταγραφικός προγραμματισμός του ΟΦΗ διαρκούν… 12 μήνες το χρόνο. Στον Όμιλο ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν, έχουν καθορίσει τα «βήματα», όμως στο προσκήνιο βρίσκεται η επανέναρξη της δράσης.

Τα «χτυπήματα» των «ασπρόμαυρων» στο καλοκαιρινό «παζάρι» θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή. Όταν οι συνθήκες θα το ευνοούν. Στον ΟΦΗ πλέον θέλει να έρθει… πολύς κόσμος. Έχει ξαναγίνει «μαγαζί-γωνία». Οι άνθρωποι του, ωστόσο, αποφασίζουν ποιοι θα περάσουν την πόρτα του ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τους βάζει στο… πνεύμα

Προχωράει το μεταγραφικό πλάνο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.