Πρόταση ανανέωσης στον Ιατρούδη

09:53 | 28/11/2019

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, o Eργοτέλης κατέθεσε πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον 20χρονο επιθετικό

Σε μια κίνηση τόσο ουσιαστική, όσο και συμβολική προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης. Με το συμβόλαιο του Γιάννη Ιατρούδη να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, η ''κιτρινόμαυρη'' ΠΑΕ, αν και καθυστέρησε, τελικά πρότεινε στον ποδοσφαιριστή να επεκτείνουν την συνεργασία τους με αυξημένες αποδοχές.

Οι πληροφορίες του Capitano.gr, αναφέρουν ότι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή η διοίκηση της ομάδας προσέγγισε τον ταλαντούχο επιθετικό, για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, για ουσιαστικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. 

Όπως αναφέραμε και χθες, η πρώτη φάση της αποκατάστασης του Ιατρούδη θα είναι στην Αθήναόπου και θα μείνει για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι με την επιστροφή του στο Ηράκλειο θα παρθούν και οι αποφάσεις του για το μέλλον, θα αξιολογήσεις τις προτάσεις που τυχόν έχει και θα αποφασίσει.

Θυμίζουμε ότι από την 1η Ιανουαρίου, οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να κάνει προσφορά στον παίκτη και τον ατζέντη του χωρίς να υπολογίζει τις προθέσεις του Εργοτέλη, μιας και το συμβόλαιο του εκπνέει εντός εξαμήνου.

Δεδομένα, στον Εργοτέλη επιθυμούν την παραμονή του 20χρονου επιθετικού όπως και σίγουρο είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος το περασμένο καλοκαίρι ώστε να κλείσουν το πιο ''καυτό'' μεταγραφικό ζήτημα τους. Αφενός για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, αφετέρου να διαπραγματευτούν πιθανή πώληση του σε άλλο σύλλογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποθεραπεία στην πρωτεύουσα

Η εγχείρηση πέτυχε, ο Ιατρούδης θα βγει πιο δυνατός!

Mπαίνει στο χειρουργείο ο Ιατρούδης

Φοβάται ο Γιάννης το «θεριό»;

Τα νεότερα για Ιατρούδη

Σοκ με Ιατρούδη!

Όλοι στο πλευρό του Γιάννη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.