Φοβάται ο Γιάννης το «θεριό»;

Απόψεις

Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιάννης Ιατρούδης προστέθηκε στην μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν υποστεί ρήξη χιαστών

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε, επιβεβαίωσε τα χειρότερα και η διάγνωση για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο - σε μια ανύποπτη στιγμή - ήταν από τις πλέον δυσάρεστες ειδήσεις από την αρχή της σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του Νίκου Καρέλη, ένα επίσης γέννημα - θρέμμα της ''κιτρινόμαυρης'' οικογένειας, θα κληθεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Έχοντας κλείσει πριν από λίγους μήνες τα 20 του χρόνια, ο Ιατρούδης έχει προλάβει να συστηθεί για τα καλά στο αθλητικό κοινό της χώρας. 

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την περσινή σεζόν, τα 8 γκολ σε 34 εμφανίσεις και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά, άνοιξαν την όρεξη στους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδας. 

304137.jpg#asset:55688


Η χρονιά ξεκίνησε με τον ίδιο να συμβαδίζει με την κατάσταση στην ομάδα του. Από την μια η αβεβαιότητα με τα τηλεοπτικά και η οικονομική στενότητα του καλοκαιριού για την κρητική ομάδα, από την άλλη η αλλαγή μανατζερικής ''στέγης'' για τον ίδιο, μπαίνοντας στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

Όπως είναι γνωστό, αυτό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με το ενδιαφέρον από ομάδες να είναι υπαρκτό. Όπως δεδομένη είναι και η θέληση του Εργοτέλη για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όλα αυτά μέχρι και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μια χρονιά που άνοιξε για εκείνον με την φιλοδοξία για κάτι ακόμα καλύτερο και από την περσινή σεζόν. Με στόχο μια γεμάτη χρονιά με την ''κιτρινόμαυρη'' φανέλα, συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων και το καλύτερο για το μέλλον του, το καλοκαίρι του 2020.

Δυστυχώς, ο Γιάννης στάθηκε άτυχος μόλις στο 3ο ματς της Superleague 2. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο ''αγκάθι'' της σύντομης καριέρας του αλλά όχι το μοναδικό.

Θυμίζω ότι στα 16 του χρόνια, το απότομο ύψος που πήρε του δημιούργησε κάποια μορφής δυσλειτουργία με συνέπεια να μείνει για κάποιο διάστημα - ποδοσφαιρικά - ανενεργός. Είχε πίστη, δούλεψε, με δουλειά και υπομονή το ξεπέρασε. Απομένει να ξεπεράσει και αυτό το ''θεριό'' των τραυματισμών, τη ρήξη χιαστών. Αυτό οφείλει να κάνει και τώρα, στην πρώτη δύσκολη φάση- γεμάτης φιλοδοξίες - και όνειρα - καριέρας του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ με Ιατρούδη!

Ο Γιαννάκης «μεγαλώνει»...

Ο Ιατρούδης, η αλλαγή μάνατζερ και τα νέα δεδομένα

Eργοτέλης: Το ρόστερ, οι περιορισμοί και τα τηλεοπτικά

Τι δήλωσε ο Τουτζάρης για τους Ιατρούδη - Έφορντ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.