Πρόταση σε Κοζορώνη!

ΟΦΗ

To Capitano.gr αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΦΗ στον 26χρονο Ηρακλειώτη χαφ που βρέθηκε τους τελευταίους μήνες στη Σκωτία και την Χάμιλτον - διαβάστε όλο το ρεπορτάζ

Έπειτα από το μπαράζ ανακοινώσεων - ανανεώσεων της Τρίτης, στον ΟΦΗ έχουν αρχίσει να βολιδοσκοπούν και παίκτες που θα δώσουν ποιότητα για την νέα ομάδα της Superleague.

Δεδομένα, ο ΟΦΗ ψάχνει να προσθέσει χαφ στο ρόστερ του,καθώς πέρα από τις ανανεώσεις των Νάστου - Παπαστεριανού και Ντίνα, δεν υπάρχουν άλλες λύσεις πρώτης γραμμής.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Capitano.gr, ένα από τους παίκτες που ενδιαφέρει πολύ τον ΟΦΗ είναι και ο Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης. Ο Ηρακλειώτης χαφ, ''γεννήθηκε'' ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Εργοτέλη, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ''κιτρινόμαυρους'' τον Μάρτιο του 2012.

Με γεμάτη σεζόν στην Superleague με τη φανέλα του Εργοτέλη (2013-2015), ο Κοζορώνης πήγε στον ΠΑΣ Γιάννενα του Γιάννη Πετράκη και εκεί έπειτα από αρκετά καλές χρονιές παρέμεινε μέχρι το Δεκέμβριο του 2017.

  • Οι τρεις μήνες στη Χάμιλτον

Ο 26χρονος χαφ αποχώρησε τον Ιανουάριο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, πήγε στη Σκωτσέζικη Χάμιλτον (επίσης παίζουν εκεί Σαρρής - Όγκμποε) και μόλις τρεις μήνες μετά την υπογραφή συμβολαίου, έλυσε το συμβόλαιό του (30 Μαρτίου) χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή.

  • Η πρόταση του ΟΦΗ

Όπως αναφέρεται και παραπάνω, ο Κοζορώνης από τον Μάρτιο είναι ελεύθερος. Αγωνίζεται σε παραπάνω από μια θέσεις στα χαφ, με πολύ καλά χτυπήματα με τη μπάλα. Έπειτα από εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο ΟΦΗ προχώρησε σε επίσημη πρόταση προς τον ίδιο τις προηγούμενες ημέρες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρώην παίκτη των Γιάννενα και Εργοτέλη, έχει σαν προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό όμως αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, η προοπτική του ΟΦΗ είναι κάτι που τον ενδιαφέρει. Μένει να δούμε αν η κρητική ομάδα είναι διατεθειμένη να περιμένει

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.