«Πρώτη» με Τσιλιανίδη και μεταγραφές

21:39 | 25/06/2019

Στην πρεμιέρα της καινούργιας σεζόν ο Τσιλιανίδης δε θα είναι ο μόνος… νέος.

Η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 8.30 το πρωί στο ΒΑΚ.

Ο Όμιλος ξεκινάει τη δουλειά για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου στη Super League 1, με την «πρώτη», πάντως, να είναι κλειστή για τον κόσμο.

Οι «ασπρόμαυροι», βέβαια, κάνουν σκέψεις για να προγραμματίσουν και μία απογευματινή την ίδια ημέρα, προκειμένου να μπορέσουν και οι φίλοι του ηρακλειώτικου συλλόγου να πάρουν μια «γεύση» από τη νέα ομάδα. Μέσα στις επόμενες ημέρες, πάντως, θ’ ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα.

Μέχρι σήμερα, ωστόσο, το μοναδικό νέο πρόσωπο είναι ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, αλλά είναι δεδομένο ότι η λίστα των… πρωτοεμφανιζόμενων θα έχει μεγαλώσει αρκετά πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όμιλος έχει «κλείσει» τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την Δευτέρα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέχρι τότε ο αριθμός των μεταγραφών να έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Με δυο λόγια θεωρείται δεδομένο ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει στο… πλευρό του στην πρεμιέρα ορισμένα ακόμη από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Στο μεταξύ από Τετάρτη (26/06) μέχρι και Παρασκευή (28/06) οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα περάσουν αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά. Αναλυτικά τα γκρουπ:

26 Ιουνίου

Μπολακης

Καλαϊτζακης

Νοικοκυρακης

Σηφακης

Περδικης

Σουρνάκης

Δερμιτζάκης

27 Ιουνίου

Γιαννούλης

Κοροβέσης

Νάστος

Ντίνας

Σωτηρίου

Οικονόμου

28 Ιουνίου

Μπράουν

Ναμπί

Σακόρ

Σάσι

Φερέιρα

Μεγιάδο

Πέρσον

Τσιλιανίδης

Θ’ απουσιάσει ο Βαζ, που έχει εξασφαλίσει άδεια για οικογενειακούς λόγους. Ο Φερέιρα συμπεριλήφθηκε στη λίστα και θα περάσει από τις εξετάσεις μόνο αν έχει υπογράψει μέχρι την Παρασκευή. Διαφορετικά θα τις κάνει όταν γίνει κι επίσημα παίκτης του ΟΦΗ.

Οι Σουρνάκης και Περδίκης, τέλος, θ’ ακολουθήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και η τεχνική ηγεσία θ’ αποφασίσει αν υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Της αμύνης τα παιδιά

Υπέγραψε κι ανακοινώνεται ο Φερέιρα

Φερέιρα όπως Μεγιάδο…

Τελεσίγραφο στον Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.