Πρώτη συνάντηση για τη… νέα εποχή στον Ηρόδοτο

08:22 | 05/06/2018

Τα πανηγύρια για την άνοδο… κοπάζουν σιγά-σιγά στον Ηρόδοτο και επιστρέφουν οι ρυθμοί της καθημερινότητας.

Μιας καθημερινότητας, η οποία είναι πλέον εντελώς διαφορετική. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η παρουσία στη Football League διαμορφώνει μια καινούργια πραγματικότητα για το ιστορικό σωματείο.

Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και άπαντες έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους. Η πρώτη συνάντηση, μάλιστα, της… νέας εποχής έχει προγραμματιστεί την Τετάρτη (06/06) το απόγευμα στα γραφεία του συλλόγου και αναμένεται να είναι κρίσιμη.

Πρέπει, δηλαδή, τα πράγματα ν’ αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά ως προς το κομμάτι του σχεδιασμού. Και η αφετηρία του πλάνου περιλαμβάνει το διοικητικό «κεφάλαιο» και την ανάδειξη Δ.Σ. Θα οριστεί, δηλαδή, γενική συνέλευση, προκειμένου να γίνουν, μεταξύ άλλων, αρχαιρεσίες για την εκλογή διοίκησης.

Ο Στέλιος Σωκιανός έχει αποκαλύψει στο Capitano.gr την πρόθεση του ν’ αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, παρόλο που δε θα είχε πρόβλημα να προσφέρει από άλλο πόστο. Όλα αυτά, πάντως, τα είχε ανακοινώσει πριν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και μένει να φανεί αν έχει αλλάξει απόφαση κι επιλέξει να συνεχίσει.

Τα «σενάρια», βέβαια, έχουν ήδη ξεκινήσει να κυκλοφορούν αναφορικά με πρόσωπα, που θέλουν να συμμετέχουν στα διοικητικά δρώμενα του Ηροδότου. Η λίστα είναι… μακρά, καθώς φαίνεται πως το δέλεαρ της Β’ Εθνικής, αλλά και η δυναμική των «κυανόλευκων»… γοητεύουν. Έτσι κι αλλιώς, όμως, στην προσπάθεια που θα επιχειρηθεί, απαιτείται η δημιουργία ενός ισχυρού διοικητικού τιμ.

Από τη στιγμή, έτσι, που ξεκαθαρίσει το… τοπίο σχετικά μ’ αυτό το μέρος, θα τεθεί σε ισχύ και ο αγωνιστικός προγραμματισμός. Κι αυτό που θ’ απασχολήσει σε πρώτη φάση είναι το θέμα του Μανώλη Παπαματθαιάκη και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές του 8ου ομίλου.

Και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν οι ανανεώσεις και οι προσθήκες παικτών. Η μεταγραφολογία, επίσης, έχει ήδη μπει στο… παιχνίδι και τα πρώτα ονόματα υποψήφιων στόχων έχουν ήδη… σκάσει σε επίπεδο φημών. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.