Πρώτο θέμα στον βρετανικό Τύπο η σύλληψη Μαγκουάιρ

10:14 | 22/08/2020

Ενώπιον του εισαγγελέα στη Σύρο θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο Χάρι Μαγκουάιρ, η σύλληψη του οποίου είναι σήμερα σε όλα τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων.

Στον εισαγγελέα Σύρου αναμένεται να οδηγηθεί στις 11 το πρωί ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη σύλληψή του τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Μύκονο για επίθεση σε βάρος αστυνομικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας ο 27χρονος Άγγλος αμυντικός και δύο μέλη της παρέας του αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό, στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να «λαδώσει» για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος τους.

Για τον αρχικό καυγά υπάρχουν πληροφορίες πως ξεκίνησε, ενώ ο παίκτης προκλήθηκε για την ομάδα του, αλλά και ρεπορτάζ με βάση τα οποία κάποιοι πείραξαν τις γυναίκες που ήταν στην παρέα του Χάρι Μαγκουάιρ και συμπαικτών του στους «κόκκινους διαβόλους».

Η μία ήταν η παρέα του διάσημου ποδοσφαιριστή, στην οποία ήταν επίσης οι Μάρκους Ράσφορντ και Μπράντον Γουίλιαμς και ο σταρ του Love Island Κρις Χιούζ. Η άλλη ήταν μία παρέα Άγγλων που ενόχλησαν τις κοπέλες που συνόδευαν οι ποδοσφαιριστές. Αυτή ήταν και η αιτία που άναψαν τα αίματα.

Όπως είναι φυσικό, η σύλληψη τοy Μαγκουάιρ είναι από χθες πρώτο θέμα στην Αγγλία και κυριαρχεί και στα σημερινά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαγκουάιρ: Το video της μεταγωγής του στον εισαγγελά Σύρου

O «άτακτος» Μαγκουάιρ: Η καταδίωξη στη Μύκονο και η απόπειρα χρηματισμού

Μαγκουάιρ - Μύκονος: Επιβεβαιώνει τη σύλληψη η Μάντσεστερ

Συνελήφθη στη Μύκονο ο Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.